- 23 Temmuz 2011
- 75.644
- 51.153
- 4.693
Kero fenerle flörtleşiyor dostum.Bilin bakalım apar topar beni adminler nereye yolladı :=)
bi taşla 2 kuş vuracaz gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kero fenerle flörtleşiyor dostum.Bilin bakalım apar topar beni adminler nereye yolladı :=)
Sizin yarışma bir gün sarktıPazartesi uyur sanki
Iyi misiniz bayim?
fb samp olur öyleyseKero fenerle flörtleşiyor dostum.
bi taşla 2 kuş vuracaz gibi duruyor
Reis bilançoları okuyor musun da ilk iddianı iddia ediyorsun. Ben veriyle geliyorum sen 100 kazanıyor 300 harcıyor diyorsun. BB var orada bir ton yükümlülük var çiğneyemezsin, kimse kazandığından fazlasını harcayamaz.Valla fener de bjk de aynen dediğin gibi 100 kazanıp 300 harcıyorlar…
Ancak benim anlatmak istediğim bizde bu gelirler varken sane ye nasıl 12 milyon verilir muhabbetleri yapılırken 2 adama 50 milyondan fazla para bayılan bjk varken onların batmayacak olması ama bizim batacakmış gibi lanse edilmemiz. Bjk musrati muchi ye 30 gömdü. Bir dönüşü de olmadı ama yine 2 oyuncuya 50 -60 gömüyor. Batmıyorlarsa biz de batmayız…
Puan anlasmalarinda %25 gelir ortakligi teminati istiyorumSizin yarışma bir gün sarktı![]()
Teminat sunmalısınız artık banaPuan anlasmalarinda %25 indirim teminati istiyorum

diyom ya 12 aylık maaşımı bi şekilde çıkarsam bugün yürüyüp giderimaktif en iyi 5 forvetten birini alıyoruz sen arazisin.
bu özel sektörün abv
Meslek ne üstaddiyom ya 12 aylık maaşımı bi şekilde çıkarsam bugün yürüyüp giderim
Bu gece bitecek
@Emrah Duvar DUR!Meslek ne üstad