Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.088
- 10.378
- 2.413
Alin artik su herifide tonca gidecek ve gelecek oyuncu var Herseyi biraktim Napolinin baskanin keyfine bakiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan hiç haber çıkmamasının sebebini teminata bağlamıyorum ben, onu demek istedim. İtalya tarafı da suskun keza.Aslında teminat mektubuna bile güvensiz yaklaşıyorlar buna emin olabilirsin renktaş. Alman veya İngiliz bir bankanın teminatı ile senin gözünde hiç bi Nijerya bankasının teminatı aynı güveni verir mi?
Şuan hiç haber çıkmamasının sebebini teminata bağlamıyorum ben, onu demek istedim. İtalya tarafı da suskun keza.
Esin gelip "Askim, gel su tatilimizin detaylarini konusalim" derse?"detay" sözcüğünü yüzüme ilk söyleyene bir tokat atacağım
kim derse desin okadar tiksinti geldi
niye yaptın diye sorarsa osimhen yüzünden derim
iki ihtimal var bu muhtemelen çok detaylı bir çok maddenin yer alacağı bir sözleşme olacağı için o hazırlanıyor ve bu da uzun sürüyor bu süreç devam ediyor yada teminat mektubunu vereceğiz dedik ve onun hazırlanması vakit aldığı için o bekleniyor ve bu arada gelişme olmadığı için haberde olmuyor.Şuan hiç haber çıkmamasının sebebini teminata bağlamıyorum ben, onu demek istedim. İtalya tarafı da suskun keza.
Öyle olsa, İtalya tarafından haber gelirdi ki, banka teminatları bekleniyor transfer tamam diye. Hala bir ok çıkmadı olayla ilgili.iki ihtimal bu muhtemelen çok detaylı bir çok maddenin yer alacağı bir sözleşme olacağı için o hazırlanıyor ve bu da uzun sürüyor bu süreç devam ediyor yada teminat mektubunu vereceğiz dedik ve onun hazırlanması vakit aldığı için o bekleniyor ve bu arada gelişme olmadığı için haberde olmuyor.
Harbiden osimhen xte şöyle bir alıntıyla duyursa ne olurdu bee!!!
Patlayacagiz, Atacigimöyle bir sessizlik var ki, ya here we go gelecek ya patlıcaz
Bilal Yazar güvenilir midir?