Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alin artik su herifide tonca gidecek ve gelecek oyuncu var Herseyi biraktim Napolinin baskanin keyfine bakiyoruz

Aslında teminat mektubuna bile güvensiz yaklaşıyorlar buna emin olabilirsin renktaş. Alman veya İngiliz bir bankanın teminatı ile senin gözünde hiç bi Nijerya bankasının teminatı aynı güveni verir mi?
Şuan hiç haber çıkmamasının sebebini teminata bağlamıyorum ben, onu demek istedim. İtalya tarafı da suskun keza.

maignan gelirse günay 1.kalecimiz olur. overrated bi herif manyan haksız çıkarsam saydırmak serbest

yarin macimiz varmis ya la

oyuncularin morali bozulmasin diye transfer aciklanmaz bugün

Şuan hiç haber çıkmamasının sebebini teminata bağlamıyorum ben, onu demek istedim. İtalya tarafı da suskun keza.

Şuan teminat vs bunlar da anlaşıldıysa tamamen konunun nakit çıkışı ve tarihlerle ilgili olduğuna eminim.

Hani bu iş banka hesabından 500 lira çıkmak gibi değil ki agalar, tut ki 35 milyon Euro peşin çıkılacak. Bunun operasyonu vs vakit alır

iki ihtimal var bu muhtemelen çok detaylı bir çok maddenin yer alacağı bir sözleşme olacağı için o hazırlanıyor ve bu da uzun sürüyor bu süreç devam ediyor yada teminat mektubunu vereceğiz dedik ve onun hazırlanması vakit aldığı için o bekleniyor ve bu arada gelişme olmadığı için haberde olmuyor.

İtalya tarafının da haber girmemesi Napoli-Gs yetkililerinin hala görüşmede olduğunun kanıtı sanırım. Bitse görüşmeler bir taraf illa ki haber uçurur. Uzun sürmesi lehimize mi aleyhe mi göreceğiz.

iki ihtimal bu muhtemelen çok detaylı bir çok maddenin yer alacağı bir sözleşme olacağı için o hazırlanıyor ve bu da uzun sürüyor bu süreç devam ediyor yada teminat mektubunu vereceğiz dedik ve onun hazırlanması vakit aldığı için o bekleniyor ve bu arada gelişme olmadığı için haberde olmuyor.
Öyle olsa, İtalya tarafından haber gelirdi ki, banka teminatları bekleniyor transfer tamam diye. Hala bir ok çıkmadı olayla ilgili.

im-waiting-aki-and-paw-paw.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt