Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutucu
Jelert
Frankowski
Cuesta
Nelsson
Zaniolo
hatta gerekirse Sallai sepetlersin Barış'ı satan şampiyonluğu satar

Burhancan Terzi: "Abdullah Kavukçu ve Uğur Yıldız son sürat çalışmalarını sürdürüyorlar."

cl’de napoli’yi denk getirirsek parçalamamız lazım bi şekilde

bu transfer olumlu ya da olumsuz bize büyük zarar verecek gibi bu beceriksiz yönetim sayesinde.

Sakin olup doğru adımlar atmak gerekiyor. Yönetimin A planı Osimhen. Ama B planı var mı bence yok.

İki yıldır Avrupa'da başarız olduk ama gelen şampiyonluklar yönetimin ömrünü uzattı. Ama onlar da biliyor ki bu sene sadece lig şampiyonluğu kurtarmaz. Lig de garanti değil. Rakipler daha sağlam adımlar atacaktır ki atıyorlar.

Bu sene bjk de iddalı olacaktır ligde.

Osimhen kadar kaleci de önemli. Bizim bir kalecimiz yok ve ligin başlamasına 1 ay kaldı.

Kadrodaki oyuncuların hemen hemen hepsi başarıya doymuş durumda. Tek motive kaynağı Avrupa.

Biz gelecek transferleri konuşuyoruz da bir de gitmesi gerekenler var.

Yönetim için büyük sınav bu sene hatta önümüzdeki bir ay.

Eğer bu sezon işler iyi gitmezse tepe taklak oluruz.
bu gece ya da yarin sabaha Osimen cozulurse gerisi corap sokugu gibi gelir. 15 gune hepsini hallederler yeterki su osimen isi olsun

Ben Burak Elmas'ı ima etmedim ki. Allah bir daha Burak Elmas gibi bir başkan seçtirmez inşallah bu kulübe.
3 sene samp olmus osimhen sane bitirmiş transfer dönemının basında

kimi istiyorsun mesela

avrupa başarısı diyorsan okanı eleştireceksin

Vay serefsizler vaaaay

Arab’lara 3x 25’e okeydiniz ama?

Köpeksin Laurentiis hende en adisinden

Sadece yerli kaynaklar yazsa dedigin olabilir fakat yabanci kaynaklarda girdi ayni haberi.

Sanmiyorum ben yonetimin boyle bi yola basvuracagini. Bu transferde yonetimi de suclamam ben ayrica
ben de suçlamadım ama bu kadar hype'tan sonra infial illa ki olacaktır diye böyle bir illüzyon teklif işi yapmalarına da şaşırmazdım.

yabancı basının girdiğini görmemiştim. o zaman iş değişebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt