Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.941
- 8.007
- 1.233
herkes haluktan almış haberi,burda gökhan dinç paylaşmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaziyor ya her tarafta suan?Son teklif italya basınında yer almaz ise bu teklife inanmayacağım.
Sorun karşı tarafta, yapacağımızı yaptık der döneriz.
Yüklü satışı göze aldık benceyuh yav 40 milyon nakiti nasil veriyoruz biz
bundan sonra bonservisli transfer zor gibi
herifler istedigini aldi
öyle bir teklif hiç olmadı bile bence. tamamen yönetim her istenileni yaptı ama olmadı haberi. olası bir tepkiyi sönümlemek için.Reddedecek
Buysa budur. Hala bidi bidi olursa harbi kalkip gidelim.@FabrizioRomano
EXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!
The Turkish club now offers €75m with €40m immediate payment and €35m in installments, with bank guarantees as key point again.
Decision up to Napoli once again.![]()
Girmiş Fabrizio yeni gördümYaziyor ya her tarafta suan?
Sadece yerli kaynaklar yazsa dedigin olabilir fakat yabanci kaynaklarda girdi ayni haberi.öyle bir teklif hiç olmadı bile bence. tamamen yönetim her istenileni yaptı ama olmadı haberi. olası bir tepkiyi sönümlemek için.
Renkdaş her insanın başarısızlıkları da olur. Onu başarılı kılan başarıları ve başarısızlıklarının toplamının yan yana yazılınca başarılı olanların çok daha ağır basmasıdır. Bu yönetim 10 tane hareketinden 9'unda başarısız transferde çünkü bu konuda becerikli değiller. En basit transferleri bile kamyonla para döküp yaptılar hem de defalarcaya erden başkana saygım sonsuz ve başarıları da malum da yaptığı en pahalı transfer şu ana kadar q5 milyonluk zaniolo ki kulübü zaten kapı önüne koymuştu
hatırla ermeni bir 8 numaranın ailesini ikna edememişti
veya fred için manuyu şampiyonlar ligi geliri gelene kadar beklemeye ikna edememişti
yani oluyor böyle şeyler erden timur da olsa
onu da daha bu napoli başkanı gibi bir adam ve 75 milyonluk bir operasyonda görmedik
o da aynı şeyleri yaşayabilirdi