Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@FabrizioRomano
🚨🟡🔴 EXCL: Galatasaray submit new proposal to Napoli for Victor Osimhen after €70m rejected!

The Turkish club now offers €75m with €40m immediate payment and €35m in installments, with bank guarantees as key point again.

Decision up to Napoli once again.
🇳🇬
Buysa budur. Hala bidi bidi olursa harbi kalkip gidelim.

Haluk fabrizio'dan önce tweet atıyor. Helal olsun.

Osimhen baba biraz gıcıklık yap sende. Gelmek için baskı yap. Adamlara bak. 75 milyon veriyoruz kabul etmiyorlar. Kesin fb'nin parmağı var

limit acariz yine yav o sikinti olmaz

jalet kutucu gibi bos beles adamlari 5er milyondan satsak yine bir sekilde limit acilir

Banka teminatlı, 40m peşin, toplam 75m Euro...

Bunu da kabul etmezlerse Napoli sonsuza kadar düşmanımız olarak kalacaktır. Yarın 1 dolar fazlasını kabul etseler bile öyledir yani...

Annesini mi sevmiyor bu Napoli başkanı? Sıkıntısı nedir?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

öyle bir teklif hiç olmadı bile bence. tamamen yönetim her istenileni yaptı ama olmadı haberi. olası bir tepkiyi sönümlemek için.
Sadece yerli kaynaklar yazsa dedigin olabilir fakat yabanci kaynaklarda girdi ayni haberi.

Sanmiyorum ben yonetimin boyle bi yola basvuracagini. Bu transferde yonetimi de suclamam ben ayrica

ya erden başkana saygım sonsuz ve başarıları da malum da yaptığı en pahalı transfer şu ana kadar q5 milyonluk zaniolo ki kulübü zaten kapı önüne koymuştu

hatırla ermeni bir 8 numaranın ailesini ikna edememişti

veya fred için manuyu şampiyonlar ligi geliri gelene kadar beklemeye ikna edememişti

yani oluyor böyle şeyler erden timur da olsa

onu da daha bu napoli başkanı gibi bir adam ve 75 milyonluk bir operasyonda görmedik

o da aynı şeyleri yaşayabilirdi
Renkdaş her insanın başarısızlıkları da olur. Onu başarılı kılan başarıları ve başarısızlıklarının toplamının yan yana yazılınca başarılı olanların çok daha ağır basmasıdır. Bu yönetim 10 tane hareketinden 9'unda başarısız transferde çünkü bu konuda becerikli değiller. En basit transferleri bile kamyonla para döküp yaptılar hem de defalarca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt