Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GD: “Haluk ile bir araya gelemedik, ben Bodrum’dayım, sadece ben mi olacağım bu kanalda bilmiyorum. Konuşunca açıklayacağım zaten.”

@Oral Sevmez oo duydun mu Gökhan'ı

"Ben bodrumdayım - haluk istanubulda.. burdan söyleriz zaten..ya da ben tek veririm..bilmiyorum..hiç bilmiyorum yani"

ya erden başkana saygım sonsuz ve başarıları da malum da yaptığı en pahalı transfer şu ana kadar q5 milyonluk zaniolo ki kulübü zaten kapı önüne koymuştu

hatırla ermeni bir 8 numaranın ailesini ikna edememişti

veya fred için manuyu şampiyonlar ligi geliri gelene kadar beklemeye ikna edememişti

yani oluyor böyle şeyler erden timur da olsa

onu da daha bu napoli başkanı gibi bir adam ve 75 milyonluk bir operasyonda görmedik

o da aynı şeyleri yaşayabilirdi
Erden Timur her ne kadar mevcut yöneticilerden daha iyi olsa da mesela İcardi için buldum dediği sponsorların çoğunun içi boş çıktı ve garanti almadığı için onları da biz karşıladık haberlere göre. Yani hatasız insan yok.

Zorunlu kiralık Osimhen icin yazmadım; Osimhen transferinden sonra baska transferler icin para kalmayacak yazmistin, o baska transfer icin zorunlu kiralık zorlanır diye yazdim.

Gecen sene Zalewski ve Doue transferlerini ellerine yüzlerine bulaştıranlar bunlar degil miydi ? Osimhen transferi gerçekleşmezse Napoli baskanini mi suçluysam, tabiki bizim beceriksizleri suçluysam.

Osimhen'e 75 vermeyip beyinsiz Leao'ya mi 75 vereceğiz ?
Reyiz nesini anlamıyorsun konuyu anlamıyorum. Başkası olsun sorun değil kaleci mi alcağız geçen hafta vermedi adamlar kiralık opsiyonlu. Dönüp dolaşıp geldiğin yerde peşinat vereceksin ve peşinat verebilmek için bile paran kalmıyor senin. Daha geçen seneden aldığın adamların 15m ödemesi var.
40 +15 =55 milyon euro +15 osimhen maaş +7.5 vergisi var. 77 milyon euro.
Limitimiz zaten tüm ödemeler ve maaşlar dahil 130-140 milyon euro falan.
10 milyon sane'ye ödenecek. Bunun vergisi de var %50.

77+15 = 92 milyon euro yapar.
48 milyona kalan oyunculara maaş mı vereceğiz yoksa yeni transfer mi yapacağız.

Evet gökhanin patlamasi yarim saat surmedi. Hala guvenmeye devam mi @Oral Sevmez
50 milyondan fazla verilmeyecek diyordu. Gokhanin bir sey bildiği yok. Bir sey bilmediği gibi mantik da kuramıyor. Sadece mantıkla bile bu kitleyi kandırabilirsin ama bunda o da yok.

osimhenin parasi icin ne gibi organizasyonlar yapilabilir? bagis muhabbeti yasakmis galiba. yoksa cok rahat en az 15 milyonu cikar o paranin bi yolu bulunursa. umarim yonetim arastiriyrodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt