- 30 Ağustos 2009
- 30.166
- 20.069
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Youtube üyeliği, forma falan derken 10 günde denkleriz o parayı.Galatasaray youtube hesabı 7/24 yayın yapıp bar koysun bağışlarla doldurup taşıralım.
Tam dayaklık bir tip.
Erden Timur her ne kadar mevcut yöneticilerden daha iyi olsa da mesela İcardi için buldum dediği sponsorların çoğunun içi boş çıktı ve garanti almadığı için onları da biz karşıladık haberlere göre. Yani hatasız insan yok.ya erden başkana saygım sonsuz ve başarıları da malum da yaptığı en pahalı transfer şu ana kadar q5 milyonluk zaniolo ki kulübü zaten kapı önüne koymuştu
hatırla ermeni bir 8 numaranın ailesini ikna edememişti
veya fred için manuyu şampiyonlar ligi geliri gelene kadar beklemeye ikna edememişti
yani oluyor böyle şeyler erden timur da olsa
onu da daha bu napoli başkanı gibi bir adam ve 75 milyonluk bir operasyonda görmedik
o da aynı şeyleri yaşayabilirdi
Reyiz nesini anlamıyorsun konuyu anlamıyorum. Başkası olsun sorun değil kaleci mi alcağız geçen hafta vermedi adamlar kiralık opsiyonlu. Dönüp dolaşıp geldiğin yerde peşinat vereceksin ve peşinat verebilmek için bile paran kalmıyor senin. Daha geçen seneden aldığın adamların 15m ödemesi var.Zorunlu kiralık Osimhen icin yazmadım; Osimhen transferinden sonra baska transferler icin para kalmayacak yazmistin, o baska transfer icin zorunlu kiralık zorlanır diye yazdim.
Gecen sene Zalewski ve Doue transferlerini ellerine yüzlerine bulaştıranlar bunlar degil miydi ? Osimhen transferi gerçekleşmezse Napoli baskanini mi suçluysam, tabiki bizim beceriksizleri suçluysam.
Osimhen'e 75 vermeyip beyinsiz Leao'ya mi 75 vereceğiz ?
35 yaşındaki adama isteseler bile max 3 4 bişey isterler heralde temsiliIlkay‘i istemiyordum ama bonservissiz cözülebilirse gelmeli artik
50 milyondan fazla verilmeyecek diyordu. Gokhanin bir sey bildiği yok. Bir sey bilmediği gibi mantik da kuramıyor. Sadece mantıkla bile bu kitleyi kandırabilirsin ama bunda o da yok.Evet gökhanin patlamasi yarim saat surmedi. Hala guvenmeye devam mi @Oral Sevmez
Haluk satışı koymuşGD: “Haluk ile bir araya gelemedik, ben Bodrum’dayım, sadece ben mi olacağım bu kanalda bilmiyorum. Konuşunca açıklayacağım zaten.”
Halukla beraber ayrıldı mı acabaSpor gecesi mehmet’i gönderdi mi acaba
Gokhan tek basina yönetiyor
Seferovic alıyoruz gibi tavırlara bakincaDünyanın top 3 santraforundan birini alıyoruz biraz ıkınacağız haliyle.