- 3 Temmuz 2012
- 138.490
- 87.217
- 5.338
Lucimi bizde aslanım istediğiniz kadar uzatın kabul etmeyecek seve seve gelecek hem de ucuza bırakacaksınız.
aklını celelım davidsonla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucimi bizde aslanım istediğiniz kadar uzatın kabul etmeyecek seve seve gelecek hem de ucuza bırakacaksınız.
Doğuş reyiz küfür show
Kiralık seçenekleri de mevcut bjk' nin yaptığı gibiOsi icin deger hemen arkasina free sommer/stegen, ilkay, semedo alip önumuze bakalim
Kaleci Sommer 2 yıllık yada Ter Stegen kiralık, stoper Ahmetcan Kapla kira+ zorunlu, orta saha bonservissiz İlkay, sağ beke de ya genç kira + zorunlu yada Nelsson Semedo bonservissiz.Kaleci işi kiralık+ zorunlu satın alma şeklinde çözülür limit açısından. 3+12 tarzı, orta saha ve stoper işi biraz daha bekler.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlkay ? Bonservisi yokken bize geldi benim mi haberim yok ?nasıl ders verdi
30 mılyon bonserviş
5 mılyon maaşla mı
hakana parayı versek zaten geliyor
Zaten su listeden 25-30 cikar:Satış olacak gibi geliyor bana
Napoli başkanını şu şekil tehdit edecek bir Türk yok mu İtalya'da
ilkay sözde gsliİlkay ? Bonservisi yokken bize geldi benim mi haberim yok ?
Yav geçen sene bile 100 isteyemedi kimseden en yakın Araplardı onların da verdiği parayı fesih bedeli olarak kabul ettirdi.Biz 75 maddesinden faydalanmıyoz ki zaten
Onu nakit yatırıp alırsan faydalanmış oluyosun
Taksitli geliyosan 100 vereceksini şimdi de diyebilir
Ama diyemez çünkü kimse vermez, paniklemeye gerek yok
Semedo İlkay mantıklı de gea form durumu nasıl ŞuanSemedo, İlkay, De Gea'yı hafta içi indiririm.
En az 40 cikmali buradanZaten su listeden 25-30 cikar:
Jelert
Frankowski
Cuesta
Nelsson
Zaniolo