Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buchi Laba: “Sabır ⏳⏳

Reyiz nesini anlamıyorsun konuyu anlamıyorum. Başkası olsun sorun değil kaleci mi alcağız geçen hafta vermedi adamlar kiralık opsiyonlu. Dönüp dolaşıp geldiğin yerde peşinat vereceksin ve peşinat verebilmek için bile paran kalmıyor senin. Daha geçen seneden aldığın adamların 15m ödemesi var.
40 +15 =55 milyon euro +15 osimhen maaş +7.5 vergisi var. 77 milyon euro.
Limitimiz zaten tüm ödemeler ve maaşlar dahil 130-140 milyon euro falan.
10 milyon sane'ye ödenecek. Bunun vergisi de var %50.

77+15 = 92 milyon euro yapar.
48 milyona kalan oyunculara maaş mı vereceğiz yoksa yeni transfer mi yapacağız.
Bu rakamları yönetim bilmiyor mu ? Besiktas bile iki oyuncu icin 45 milyon Euro bonservis ödedi.
Osimhen Galatasaray'da kalacağım diyorsa ne yapıp ne edip bonservisini alacaksın yada o koltukta oturmayacaksın. Benim icin bu kadar basit acikcasi.

ya git Solo İl gala falan takıl sende erinç. sanki muazzam iş bitirici yönetimimiz varda bu süreçlerde dik duracak.

keremi 12 ye bırakıp cuestalar ve diğerlerinden maliyetleri haneye yazanlardan sadece sosyal medya mı sorumlu.

oradan bu kadar etkilenen yönetici mi olur...

Osimhen için bu noktadan sonra dönüş olmamalı ve kesinlikle transfer edilmeli. Osimhen geldikten sonra kiralık kaleci ve bedelsiz İlkay ile transferi kapatsak bile olabilir. Fakat Osimhen'in olmadığı senaryoda helede Icardi'de sakatlık dönüşündeyken forvette büyük riske gireriz ve çok büyük maliyetlerde başka bir oyuncu alıp istenen katkıyı alamazsak sezon baya zora girer.

buchi normalde olumsuz paylasırdı

bunu attıysa burdan dönmez

bizimkiler kimi satmis da jelert, frankowski, nelsson‘u satariz diyorsunuz

bunlardan tek kurus bile kazanamayiz, anca kiralariz biryerlere

zaniolo‘yu bile piyasasi yüksekken satamadik

Napolililer bayram ediyor helal yola getirdik fln diye. Abv tadım kaçtı. ADL bi mallık yapıp reddetse de önümüzdeki ay 50'ye alsak keşkem

Hakan ve Lucimi işi Ağustos ortası gibi çok ucuza çözülür.

Hakan'ı kiralık + zorunlu opsiyon
Lucimi'yi 12-13 m euro aralığında alırız.
Daha ne hakan lucimisi yav. Iyi kaleci cözsünler dua et. Birde ahmetcan gibi backup alirlar ve free ilkay. Sag bek kaliyor iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt