Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.653
- 36.190
- 2.773
CL de Napoli gelmeli. Analarını sevmeliyiz. Sinirim başka türlü geçmez.
yemin ediyorum şöyleyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL de Napoli gelmeli. Analarını sevmeliyiz. Sinirim başka türlü geçmez.

Bu rakamları yönetim bilmiyor mu ? Besiktas bile iki oyuncu icin 45 milyon Euro bonservis ödedi.Reyiz nesini anlamıyorsun konuyu anlamıyorum. Başkası olsun sorun değil kaleci mi alcağız geçen hafta vermedi adamlar kiralık opsiyonlu. Dönüp dolaşıp geldiğin yerde peşinat vereceksin ve peşinat verebilmek için bile paran kalmıyor senin. Daha geçen seneden aldığın adamların 15m ödemesi var.
40 +15 =55 milyon euro +15 osimhen maaş +7.5 vergisi var. 77 milyon euro.
Limitimiz zaten tüm ödemeler ve maaşlar dahil 130-140 milyon euro falan.
10 milyon sane'ye ödenecek. Bunun vergisi de var %50.
77+15 = 92 milyon euro yapar.
48 milyona kalan oyunculara maaş mı vereceğiz yoksa yeni transfer mi yapacağız.
ciddi bi marketing calışması yapması lazım kulübün bu transferden sonra. taraftardan ciddi para akışı olması gerek kulübe, inş güzel yönetirler bu transferden sonra süreci
Mafya dedikodusu ortaya atıldıktan sonra ve 32 yaşında mı?nasıl ders verdi
30 mılyon bonserviş
5 mılyon maaşla mı
hakana parayı versek zaten geliyor
Yangın falan olmadı sallamasın
Osiye böyle piclik yapacak osi de kabul edip araplara mi gidecek? O deliyse osi daha deli. Yatarak parasini alirDerdi baska. Ya osiye tavir yada daha sonra araplara satmak.
hakan gelmek istediginde burak elmas almadı adam prime dönemını yaşadı gittikten sonraMafya dedikodusu ortaya atıldıktan sonra ve 32 yaşında mı?
Mafya dedikodusu ortaya atıldıktan sonra ve 32 yaşında mı?
Daha ne hakan lucimisi yav. Iyi kaleci cözsünler dua et. Birde ahmetcan gibi backup alirlar ve free ilkay. Sag bek kaliyor iste.Hakan ve Lucimi işi Ağustos ortası gibi çok ucuza çözülür.
Hakan'ı kiralık + zorunlu opsiyon
Lucimi'yi 12-13 m euro aralığında alırız.