- 23 Aralık 2008
- 65.317
- 63.201
- 5.103
filmin isimi neyyyNeyse ben biraz film izleyecegim, bunlar adami stres ediyor bos yere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
filmin isimi neyyyNeyse ben biraz film izleyecegim, bunlar adami stres ediyor bos yere.
Camiaya yeni kanlar eklenmeli bunu çözümü Bjk ve Fb'deki gibi önüne geçeni üye yapmayacak şekilde belirli kıstaslar koyarak mesela 5 yıldır kesintisiz kombine ve locası olan, Gs Premium, GS Para üyesi vb. gibi kıstaslarla yeni üyeler kazandırmak ve yeni iyi donanımlı kişilerin üye olması. Burak Elmas yüzünden gençlerin de bir tık önü kapandı gibi oldu.Eldekinin dursun olduğunu biz de biliyoruz ama bu 1 senelik yönetim becerikli bir yönetim diyemeyiz. Bir çok konuda kötü sınav verdiler
Milano polisi bu ikisini yakalayıp deport eder yakında.

Camiaya yeni kanlar eklenmeli bunu çözümü Bjk ve Fb'deki gibi önüne geçeni üye yapmayacak şekilde belirli kıstaslar koyarak mesela 5 yıldır kesintisiz kombine ve locası olan, Gs Premium, GS Para üyesi vb. gibi kıstaslarla yeni üyeler kazandırmak ve yeni iyi donanımlı kişilerin üye olması. Burak Elmas yüzünden gençlerin de bir tık önü kapandı gibi oldu.
Mad Unicorn/ Netflixfilmin isimi neyyy
GunaydinŞerefsiz Napoli
Kodumun kel faresi
Bahsedilen gibi mevzular varsa vazgeçmeleri daha mantıklı transferden ,osimhene de diyeceksin bekle anasını satayım
Zaten banka garantili değil miydi bu teklif? Bunları da anlamıyorum kendisi banka garantili demişti. Bir de 40 milyon peşin alıyorsun işte hala ne zorluyorsun be adam.
Böyle bir planlama yapılamaz maalesef.Osimhen gelecekmiş gibi kaleci, sağ bek ve İlkay'ı çözüp ondan sonra kadroyu temizlerken Osimhen'i beklemek