Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Laurentis bize kaç gündür şu muameleyi çekiyor.

Eldekinin dursun olduğunu biz de biliyoruz ama bu 1 senelik yönetim becerikli bir yönetim diyemeyiz. Bir çok konuda kötü sınav verdiler
Camiaya yeni kanlar eklenmeli bunu çözümü Bjk ve Fb'deki gibi önüne geçeni üye yapmayacak şekilde belirli kıstaslar koyarak mesela 5 yıldır kesintisiz kombine ve locası olan, Gs Premium, GS Para üyesi vb. gibi kıstaslarla yeni üyeler kazandırmak ve yeni iyi donanımlı kişilerin üye olması. Burak Elmas yüzünden gençlerin de bir tık önü kapandı gibi oldu.

Camiaya yeni kanlar eklenmeli bunu çözümü Bjk ve Fb'deki gibi önüne geçeni üye yapmayacak şekilde belirli kıstaslar koyarak mesela 5 yıldır kesintisiz kombine ve locası olan, Gs Premium, GS Para üyesi vb. gibi kıstaslarla yeni üyeler kazandırmak ve yeni iyi donanımlı kişilerin üye olması. Burak Elmas yüzünden gençlerin de bir tık önü kapandı gibi oldu.
IMG_6413.webp

Drogba'nın osimhen'e desteği sebebiyle ben şahsen affettim kendisini. Her insan hata yapar sonuçta

Zaten banka garantili değil miydi bu teklif? Bunları da anlamıyorum kendisi banka garantili demişti. Bir de 40 milyon peşin alıyorsun işte hala ne zorluyorsun be adam.

Sabaha kadar napoli başkanına küfür edicem zaten uykumda yok mezardaki tüm sülalesine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bahsedilen gibi mevzular varsa vazgeçmeleri daha mantıklı transferden ,osimhene de diyeceksin bekle anasını satayım

Bahsedilen gibi mevzular varsa vazgeçmeleri daha mantıklı transferden ,osimhene de diyeceksin bekle anasını satayım

Vazgeçmek falan yok bu iş ya olucak ya olucak renktaş boğulucaksak büyük denizde boğulucaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osiye üzgünuz, Napoli ile anlaşamadık diyip çekilelim. Sağ bek stoper vs için de bonservis harcarız. Forvet olarak 25 30a genç bir çocuk alalım. Napoliye de sövüp bu işten çıkalım.

Bakalım yarın ola hayrola. Son teklife hala cevap gelmemiş belli ki. Normalde bu teklifin kabul olmaması için hiç bir şey yok aksine Napoli için çok iyi teklifken bizim için aslında işleri zorlaştıran bir teklif buna da onay vermiyorsa demek ki arada başka inatlaşma var o zamanda işler uzar ve Osimhen ile koordineli şekilde Osimhen'in de antrenmana gelirse ters davranacağı bu işin iki taraflı olacağı bir şeyi de izleyebiliriz. Bu durumda yapılacak şey sanki Osimhen gelecekmiş gibi kaleci, sağ bek ve İlkay'ı çözüp ondan sonra kadroyu temizlerken Osimhen'i beklemek olmalı.

Zaten banka garantili değil miydi bu teklif? Bunları da anlamıyorum kendisi banka garantili demişti. Bir de 40 milyon peşin alıyorsun işte hala ne zorluyorsun be adam.

Fabrizio diyor ki 75'ten 70'e düştüğü için başkan teklifi reddetti.

En sonda söylediğine ise dikkat.. ''Başka kulüplerin de talip olabileceğini ve transfer piyasasının kapanmadığını biliyor.'' Yani acelesi yok demeye getirmiş. Eee 5 milyon işin bahanesi mi yani? 75 verseydik yine reddedecek bu kafadaysa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt