- 12 Haziran 2015
- 36.197
- 31.878
- 2.693
Uyanmadim abi henüz, haberler baktım sövüp uyuyorumGunaydin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyanmadim abi henüz, haberler baktım sövüp uyuyorumGunaydin

Neden yapılamasın ki? Kaleye Ter Stegen yada Sommer alırsın, sağ beke ya bonservissiz Nelson Semede yada genç kuralına uygun bir oyuncuyu zorunlu satın alma ile yaparsın, İlkay'ı bonservissiz alırsın. Arada fazlalıkları elinden çıkarır stoper içinde Osimhen transferini beklersin ki Osimhen Napoli'ye gelince o da onlara zorluk çıkarır falan 2-3 haftada çözülür stoper içinde onu beklersin.AAKN
Böyle bir planlama yapılamaz maalesef.
Bu böyle risk alınabilir bir şey değil. Olmazsa ne olacak bu planlama? Osi olmuyorsa onsuz kadro planı yapmaya mecbursun.Neden yapılamasın ki? Kaleye Ter Stegen yada Sommer alırsın, sağ beke ya bonservissiz Nelson Semede yada genç kuralına uygun bir oyuncuyu zorunlu satın alma ile yaparsın, İlkay'ı bonservissiz alırsın. Arada fazlalıkları elinden çıkarır stoper içinde Osimhen transferini beklersin ki Osimhen Napoli'ye gelince o da onlara zorluk çıkarır falan 2-3 haftada çözülür stoper içinde onu beklersin.
Bu yönetimin Osimhen olmadan kuracağı hiç bir kadronun 100 milyon bile harcasalar Osimhen'li kadrodan iyi olma şansı yok. O yüzden Osimhen al ve gerekirse iki sene transfer yapma.Bu böyle risk alınabilir bir şey değil. Olmazsa ne olacak bu planlama? Osi olmuyorsa onsuz kadro planı yapmaya mecbursun.
Hocam, vermiyorlar. Dünyanın sonu değil. Yapacak bir şey yok yani.Bu yönetimin Osimhen olmadan kuracağı hiç bir kadronun 100 milyon bile harcasalar Osimhen'li kadrodan iyi olma şansı yok. O yüzden Osimhen al ve gerekirse iki sene transfer yapma.
Napoli bu kafa ile yüksek profilli oyuncu biraz zor transfere eder gibi geliyor, 2 transfer sezonu boyunca hem adam coconut dediler hemde tüm transfer de işini yokuşa sürdüler. Enteresan bir kulüp.Hocam, vermiyorlar. Dünyanın sonu değil. Yapacak bir şey yok yani.
Alacağız Osi'yi.Hocam, vermiyorlar. Dünyanın sonu değil. Yapacak bir şey yok yani.
Oyuncu istediğinde herkesten istenenin 2 kat fazlası istenmesi.Bundan sonra Napoli ile bizim takımın işi olmamalı ya ne oyuncu satmalıyız ne de oyuncu almalıyız onlardan.
Yok abi mesela BAY'ı mı istediler kardeş sana satılık futbolcu hadi evine bitti.Oyuncu istediğinde herkesten istenenin 2 kat fazlası istenmesi.
Diğer kulüplere 30 ise napoliye 60. Bu da bir nevi sana satılık oyuncu yok demek oluyor zaten.Yok abi mesela BAY'ı mı istediler kardeş sana satılık futbolcu hadi evine bitti.
Vermiyorlarsa yönetimde gitsin. Yeni Cuestalar, Kutucular istemiyoruz.Hocam, vermiyorlar. Dünyanın sonu değil. Yapacak bir şey yok yani.