Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
görünüşe göre şu an bu transferi çıkmaza sokacak tek engel, gs'ın bu teminatı gösterebilecek koşullara teknik olarak sahip olmamasıdır.

o zaman şu soruyu sorarım,

gs bu teminatı gösterebilecek teknik koşullara sahip midir?

ya da kişisel kefaletler ile, gs'ın bu kurumsal tahhütü garanti edilebilir mi?

bence bu sorular etrafında dönelim. (bilen birileri yazarsa daha iyi olur).
Bir ihtimal daha var, bu süre zarfında Liverpool gibi bir takımın çıkıp Osimhen'e talip olması

Süreç bu yüzden fazla uzamamalı

Ağustosun ilk haftası hakan işi netleşir.herif tatilde

Şu yanıt gelse bizim taraftan ok olacağız "Evet biz teminat vereceğiz en kötü durumda."
Ancak yönetime en yakın olan Serhan Türk, teminatı kesin olarak vermeyeceğiz diyor = Transfer çıkmaza girdi.

Şahsi teminat verilir mi la hiç kafayı mı yediniz

75m ya bana kaçarsa korkusu adamın içini yer yahu

Arda gulerin işi zor.Allah furkanimi korusun 🥰 o çok daha iyi olacak

Napoli harbi götlük yapıyor
Bankalar, teminat mektubu düzenlerken belirli bir komisyon ücreti alır ve bu ücret, mektup tutarının genellikle belli bir yüzdesi olarak hesaplanır. Ayrıca teminat mektubu süresi uzadıkça masraflar da artabilir. Bazı bankalar mektup hazırlama ve işlem ücreti gibi ek masraflar da talep edebilir.
Zaten 3 ayda bir UEFA'ya borçsuzluk kağıdı vermemiz gerekiyor bu teminat aslında bu kadar zorlanmaları da aslında biraz da puştluk gibi ama büyük para niye yapıyorsun da diyemiyorum şahsen.

Şahsi teminat verilir mi la hiç kafayı mı yediniz

75m ya bana kaçarsa korkusu adamın içini yer yahu
kafayı yemedik.

d.özbek daha önce ciddi miktarda yaptı bunu. çeşitli yöneticiler de kasa kolaylığı sağlamak adına bırak kefaleti, ceplerinden para bile koyup sonra faizi ile geri alıyorlar. bu yapılan bir şey.

Dostlar, acı gerçek, Napoli başkanı geri adım atmazsa, transfer gerçekleşmeyecek. Bu herhalde cepte. Geri adım atar mı peki? :red:

Inter'e 10m eurodan fazla verilmemeli
Defolsun gitsinler 31 yaşındaki adama 30 kağıdı kim verir

Napoli harbi götlük yapıyor
Bankalar, teminat mektubu düzenlerken belirli bir komisyon ücreti alır ve bu ücret, mektup tutarının genellikle belli bir yüzdesi olarak hesaplanır. Ayrıca teminat mektubu süresi uzadıkça masraflar da artabilir. Bazı bankalar mektup hazırlama ve işlem ücreti gibi ek masraflar da talep edebilir.
Çok doğru.Teminat mektubu masrafı 75m için bayağı sağlam bir miktar olur. Ayrıca bilinmesi gereken bir husus daha var. Galatasaray'ın kulüp olarak böyle bir teminat vermesinin mümkün olduğunu düşünmüyorum. 75m için teminat mektubunu birçok büyük firma bile alamaz. Onun için Napoli'yi bir şekilde ikna etmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt