- 13 Ekim 2014
- 108.720
- 58.386
- 4.588
@Mert Aydinli bu sen misin
adamin isiminde iki e var, onlardan biri bile ayni yerde degil benim adimla .d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mert Aydinli bu sen misin
Adam gözlük altından gülüyordu abişimdi işin doğrusu ellerine yüzlerine bulaştırdılar bu transferi kavukcuyu seven biri olarsk üzülerek belirtiyorum
haluk öve öve bir ay önce okan ve kavukcu milandayken manna ile pazarlık yapıp olayı baskı boyutuna getirmek istemiyorlar diyordu
izleyenlet hatırlat
önce osinin onayını bekliyorlsr dedi
halbuki o gün manna ile konuşsalar adam gibi pazarlık yapsalar 1 aya herşey ayarlanırdı belki fiyatda düşerdi
ders olsun kavukcuya
bugün ki videoda çaresiz bir adamın bakışları vardı 1000 kmden bilirim çaresiz bir adamın bakışlarını
ders olsun!
o bıyıklıyı sevindirmeyin!!!!!
takip ettiğimden değil(tabii ki haluktan daha az bilir galatasarayı)Haluk gidince galatasaray haberleri fos çıkıyor. En son 50 milyon üstüne çıkmayacak galatasaray diyordu.
herkes twitterda gerçek ismini kullanıyor zatenadamin isiminde iki e var, onlardan biri bile ayni yerde degil benim adimla .d
Kullaniyorum desemherkes twitterda gerçek ismini kullanıyor zaten
bence bu kafayla başka sporları takip etmeye yönel
senlik bir durum yok aklıma bile gelmedinorçuncuğum cafer aklınca benim efeye torpilli dememle dalga geçiyor
halbuki ben çağrı için hiç öyle birşey demedim
çıkar sahaya oynar görürüz
efenin torpilli olmasını kaldıramıyor
içden içe biliyor hepsi