Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saruhan yabanci dil bilmiyor.o ne biçim ceviri

Napoli harbi götlük yapıyor
Bankalar, teminat mektubu düzenlerken belirli bir komisyon ücreti alır ve bu ücret, mektup tutarının genellikle belli bir yüzdesi olarak hesaplanır. Ayrıca teminat mektubu süresi uzadıkça masraflar da artabilir. Bazı bankalar mektup hazırlama ve işlem ücreti gibi ek masraflar da talep edebilir.

şimdi işin doğrusu ellerine yüzlerine bulaştırdılar bu transferi kavukcuyu seven biri olarsk üzülerek belirtiyorum

haluk öve öve bir ay önce okan ve kavukcu milandayken manna ile pazarlık yapıp olayı baskı boyutuna getirmek istemiyorlar diyordu

izleyenlet hatırlat
önce osinin onayını bekliyorlsr dedi

halbuki o gün manna ile konuşsalar adam gibi pazarlık yapsalar 1 aya herşey ayarlanırdı belki fiyatda düşerdi

ders olsun kavukcuya

bugün ki videoda çaresiz bir adamın bakışları vardı 1000 kmden bilirim çaresiz bir adamın bakışlarını

ders olsun!

o bıyıklıyı sevindirmeyin!!!!!
Adam gözlük altından gülüyordu abi

Haluk gidince galatasaray haberleri fos çıkıyor. En son 50 milyon üstüne çıkmayacak galatasaray diyordu.
takip ettiğimden değil(tabii ki haluktan daha az bilir galatasarayı)

ben kanal ne hale geldi merak ettim - baya baya bitmiş burası adam Soloya dönmüş.

IMG_0224.webp

Oha gece ter stegene teklif yapmisiz

bence bu kafayla başka sporları takip etmeye yönel

orçuncuğum cafer aklınca benim efeye torpilli dememle dalga geçiyor

halbuki ben çağrı için hiç öyle birşey demedim

çıkar sahaya oynar görürüz

efenin torpilli olmasını kaldıramıyor
içden içe biliyor hepsi

Bziim taraftarların biraz sakin olması lazımm gardi varken sorun çıkacağını sanmıyorum Napoli bilerek bizim taraftarı işin içine çekmeye çalışıyor taraftar bu oyuna gelirse 75 değil 85 vermek zorunda kalıcak

Teminat mektubu yüzünden iptal olan transferler 😃

⚠️ 1. Galatasaray – Kevin Grosskreutz (2015)

Sebep: Her ne kadar doğrudan teminat mektubuyla ilgili olmasa da, FIFA sistemine geç gönderilen evraklar yüzünden transfer tamamlanamadı. Bu olay sonrası ödeme ve resmi işlemlerdeki hassasiyet arttı.

Not: Bu vaka, evrak ve banka süreçlerinin gecikmesinin transferi nasıl etkilediğini gösteriyor.

---

⚠️ 2. Wilfried Bony – Al Sadd (2019)

Sebep: Swansea City ile Al Sadd kulübü oyuncunun transferi için anlaşmıştı. Ancak Katarlı kulüp, son ödeme günü banka teminat mektubu sağlayamayınca transfer iptal oldu.

---

⚠️ 3. John Obi Mikel – Al Kuwait SC (2021)

Sebep: Mikel ile anlaşmaya varıldı ve sözleşme imzalandı. Ancak iddialara göre kulüp, bankadan beklenen teminatı sağlayamadı. Sözleşme feshedildi.

---

⚠️ 4. Yaya Touré – Botafogo (2020) (İddia Aşamasında)

Sebep: Brezilya kulübü Touré ile görüşmelere başlamıştı. Ancak ödeme garantisi ve teminat mektubu sunulamayınca transfer görüşmeleri sona erdi.

---

⚠️ 5. Samuel Eto’o – Napoli (2009) (Gündemdeydi, ama olmadı)

Sebep: Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis, oyuncunun maaşı ve bonservisi için gerekli mali teminatların sağlanamadığını ve bu yüzden transferin mümkün olmadığını açıklamıştı.

görünüşe göre şu an bu transferi çıkmaza sokacak tek engel, gs'ın bu teminatı gösterebilecek koşullara teknik olarak sahip olmamasıdır.

o zaman şu soruyu sorarım,

gs bu teminatı gösterebilecek teknik koşullara sahip midir?

ya da kişisel kefaletler ile, gs'ın bu kurumsal tahhütü garanti edilebilir mi?

bence bu sorular etrafında dönelim. (bilen birileri yazarsa daha iyi olur).

Sürecin uzayacağını ilk Haluk yazdı. Maalesef kucağa aldı muhabirleri yine. Horse zat biliyor gibi dedik sabah ama patladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt