Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben oyuncu değil demedim ki Osimhen sonrası böyle bir tercih olur diye düşünüyorum ama Kolo Muani mi David Promise derseniz Kolo Muani tercih ederim bende çoğunlukta böyle tercih eder.
Hocam ben genel konuştum oyle düşünmedim sizi baz alıp. Ben daha genc uygun ama iyi oyuncu peşinde olalım derim her mevkide. Takımımız icin hayirlisi olsun. İyi gunler dilerim.

Diyelim ki olumsuz bitti. Icardi Morata mı gideriz? Morata gider transfer mi yaparız? (Transfer ekibinin kazuletliğini düşünmeden cevaplayalım) Alternatif katabileceğimiz isim var mı?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

on alanda topu sacma sapan bir yere attigimizda bile osimhen imkansizdan topa yetisiyor pozisyon yaratiyor. boyle bir seyi dunya futbol tarihinde yapabilen adam zaten sayili. osimhen’in alternatifi falan gibi laflar edenler bana osimhen’in bizde yarattigi saha ici etkiyi hic anlamamis gibi geliyor okuyunca.
Şaçma bir oyun oynamayarak çözüyor diğer takımlar o açığı

Diyelim ki olumsuz bitti. Icardi Morata mı gideriz? Morata gider transfer mi yaparız? (Transfer ekibinin kazuletliğini düşünmeden cevaplayalım) Alternatif katabileceğimiz isim var mı?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Hocam ben arokodare veya promise david derim

Osimheni juveye niye satıyoruz yav orayı çözemedim.
Juventus kim abi.

Oside bir süre sonra Arabia yapar, napolide kalmayacak.

İstediğimiz kaleciyi alamadık

İstediğimiz stoperi alamadık

İstediğimiz sağ beki alamadık

İstediğimiz 10 numarayı alamadık

Osimhen iyi bahane oldu, adam evet dedi şimdi onu da alamazsak nolacak bakalım.
Gardi ne getirirse artık. Çok büyük tepki alacakları için fazla beklemezler gibi forvet vs. Kim olacak acaba, o fio da ki çocuk duruyor mu, ikna ederlerse belki gelir

Osimhen bir çok defoyu kapatan bir adam.

O kadar etkili bir adam ki takımın diğer mevkilerindeki eksikleri de tolere edebiliyorsun

Ama Osimhen gelmezse santrafor, kaleci, stoper, orta saha ve sağ bek eksiklerini net adamlarla kapatmak gerekecek ki bu yönetimin bunu başarması imkansıza yakın

O yüzden Osimhen transferi hayati önem taşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt