Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.183
- 14.112
- 1.398
hakan bize sürekli niye sinyal gönderiyoki inter 15'e verse alacak zaten yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
VS
tzolakis 30 m eur bons 2.5 m eur maaş
bissouma 15 m eur bons 5 m eur maaş
sörloth 30 m eur bons 7 m eur maaş
hangisini tercih ederdiniz?
Hocam ben genel konuştum oyle düşünmedim sizi baz alıp. Ben daha genc uygun ama iyi oyuncu peşinde olalım derim her mevkide. Takımımız icin hayirlisi olsun. İyi gunler dilerim.Ben oyuncu değil demedim ki Osimhen sonrası böyle bir tercih olur diye düşünüyorum ama Kolo Muani mi David Promise derseniz Kolo Muani tercih ederim bende çoğunlukta böyle tercih eder.
Şaçma bir oyun oynamayarak çözüyor diğer takımlar o açığıon alanda topu sacma sapan bir yere attigimizda bile osimhen imkansizdan topa yetisiyor pozisyon yaratiyor. boyle bir seyi dunya futbol tarihinde yapabilen adam zaten sayili. osimhen’in alternatifi falan gibi laflar edenler bana osimhen’in bizde yarattigi saha ici etkiyi hic anlamamis gibi geliyor okuyunca.
Hocam ben arokodare veya promise david derimDiyelim ki olumsuz bitti. Icardi Morata mı gideriz? Morata gider transfer mi yaparız? (Transfer ekibinin kazuletliğini düşünmeden cevaplayalım) Alternatif katabileceğimiz isim var mı?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Ve perde kapanır.
Ve perde kapanır.
Ve perde kapanır.
Gardi ne getirirse artık. Çok büyük tepki alacakları için fazla beklemezler gibi forvet vs. Kim olacak acaba, o fio da ki çocuk duruyor mu, ikna ederlerse belki gelirİstediğimiz kaleciyi alamadık
İstediğimiz stoperi alamadık
İstediğimiz sağ beki alamadık
İstediğimiz 10 numarayı alamadık
Osimhen iyi bahane oldu, adam evet dedi şimdi onu da alamazsak nolacak bakalım.
TR ye gelmezOsimhen olmuyorsa aynı mali şartlarla Gökereşe gidelim.
menajer dünyasıun arkasında güzel
![]()