Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim bi teorim var napoli osimhen'i bence oynatmak istiyor osimhen yerine darwin nunez almak mallık çünkü
Furkan sende gelişmeleri takip etmiyorsun galiba.

Bu zaten bilinen birşey kac kere açıklandı Buchi Laba ve İtalyanlar tarafından

Osimhen yüzlerine bakmadan gelmiyorum sadece Galatasaray istiyorum diye cevap verdi bunlara.

Serbest kalma maddesi ayın 15'inde bitiyorsa, bu işi kesinlikle ayın 16'sına bırakmayız muhtemelen. Yoksa herif 200 istiyorum der çıkar karşımıza.

En kötü ihtimalle ayın 15'inde bu iş belli olur gibi.

profesyonel hayatın umulmadık bariyerleri karşımıza çıktı gibi durmakta.

Mevcut durum şu o zaman. Son teklifi verdik kalktık. Ederlerse anlaşırız yoksa olmaz. Ama anlaşılamayan ne o meçhul
Teminat diyorlar bazı haberlerde teminat verildiği söyleniyor.
Taksit deniyor orada da ikiye kadar düştük istenildiği gibi deniyor.

Çok bilgi kirliliği oldu bu transferde.

conte nin liste başı santraforu

juveye gitmesin diye yalvarttmistı conte bunu tüm isteklerine güya he dedi ama bir halt yaptigi da yok hala. Blöfcü saniyor herhalde conte yi alzheimerli bunak

Osimhen 1 ay daha beklenir de, yönetim Osimhen işi olmadan transfer yapmıyor, o iş olmaz işte. Rakipler güçleniyor, epey harcama yapacaklar. Mali olarak en iyi biziz ama para harcamadık. Kaleci, stoper, orta saha ve forvet elzem transferler. Sağ bek de gerekli bana göre. Ama her transfer için Osimhen bekleyeceksek lig başlayacak, sıkıntı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen olayı baydi artık. Öbür bolgelere transfer yapın.

Adamın sorunu bizimle değil, Osimhen'e ceza veriyor aklınca. Bizi suç ortağı (Osimhen'in aklını çelen.) olarak kodlamış sadece. Muhtemelen Osimhen'in bizim aracılığımızla Juventus'a felan gideceğini düşünüyor. Derdi para olan adam çözüm odaklı olur, bu arkadaş başka bir şeyin peşinde

conte nin liste başı santraforu

juveye gitmesin diye yalvarttmistı conte bunu tüm isteklerine güya he dedi ama bir halt yaptigi da yok hala. Blöfcü saniyor herhalde conte yi alzheimerli bunak

1 saattir yazıyorum bu iş sonunda dediğim yere gidecek conte ağzına sıcacak bunun.Conteyle ters de gidemez daha taraftar perişan eder

Şu da garip geliyor, bu 75 kesin 15 temmuz mu. 10 temmuz da dolanıp duruyor medyada

Adamın sorunu bizimle değil, Osimhen'e ceza veriyor aklınca. Bizi suç ortağı (Osimhen'in aklını çelen.) olarak kodlamış sadece. Muhtemelen Osimhen'in bizim aracılığımızla Juventus'a felan gideceğini düşünüyor. Derdi para olan adam çözüm odaklı olur, bu arkadaş başka bir şeyin peşinde
Direkt deli yahu delildir ne yapsa yeridir gibi bir şey bu adam

kaleci, sağ bek, 10 numara veya 6/8, stoper ve santrafor..

4 ana mevkide net eksikliğimiz var. avrupada tekrar kevgir olmak istemiyorsak bu bölgelere kalburüstü oyuncular şart.

başımızdaki vasıfsızlara hiç güvenim olmadığı için bu heriflerin 5 bölgeyi ıska atmadan doldurması mümkün değil gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt