Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.183
- 14.112
- 1.398
ligin ilk maçına kimse alınmasa dahi icardi günay'la çıkacağız öldük bittilik bi durum yok şimdilik bu işler eylül'e kadar uzayacak gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Ayhan, Berkan ve mesela Chukwuemaka yada İlkay tarzı bir rotasyon işimizi görür gibi düşündüm.Bence 2 lazım
Conte birakcam dediginde de blöf yapıyor saniyordu bu. Sonra gercek oldugunu anladı yalvardı yakardı en son. Kendi inatına ve kafa kırıklıgına çok güveniyor megaloman, ama conte bundan daha deli öğrenemedi hala. Inter de Chivu boş başlarsa Conteninde isteklerini yapmamıs olduğu bir haldeysek. Conte ile Morottaya söverken görebiliriz yine sezon ortasında kendisini haberi yok. Kadrolari halen çöp şuan conteye göre mesela.1 saattir yazıyorum bu iş sonunda dediğim yere gidecek conte ağzına sıcacak bunun.Conteyle ters de gidemez daha taraftar perişan eder
Şovmen, medya patronlarının böyle kafa kırık oluyor. Gerçek hayat ile sinema dünyasını ayırt edemiyorlar, hayal dünyasında yaşıyorlar.Direkt deli yahu delildir ne yapsa yeridir gibi bir şey bu adam
İcardi oynayamaz hemen 11ligin ilk maçına kimse alınmasa dahi icardi günay'la çıkacağız öldük bittilik bi durum yok şimdilik bu işler eylül'e kadar uzayacak gibi
İcardi ilk maçlar oynamaz gibi bizim takım doktoru açıklama yaptı süreçle ilgili. Öyle hemen 11 e atamayizligin ilk maçına kimse alınmasa dahi icardi günay'la çıkacağız öldük bittilik bi durum yok şimdilik bu işler eylül'e kadar uzayacak gibi
Ilk maçta forvetimiz zanyola olacak gibi he
Aynı anda jsjsjsshZani de forvete evirebilir miyiz acaba. Fiziksel olarak cok üstün herif.
mecburiyet durumu olursa başlayabilir hazırlık maçlarındaki durumu önemliİcardi oynayamaz hemen 11
Zaniolo birde kalacak mı aman allahimZani de forvete evirebilir miyiz acaba. Fiziksel olarak cok üstün herif.
İlkay + 2002 sonrası bir yiğit işimizi görürKaan Ayhan, Berkan ve mesela Chukwuemaka yada İlkay tarzı bir rotasyon işimizi görür gibi düşündüm.
Yine sakatlanır birde onla ugrasiriz. Onu yavaş oynatmak lazimmecburiyet durumu olursa başlayabilir hazırlık maçlarındaki durumu önemli
Zaniyi kaleciye bile evirebilirizZani de forvete evirebilir miyiz acaba. Fiziksel olarak cok üstün herif.
Mecburiyet yok hocam, tam iyileşmeden süremeyiz.mecburiyet durumu olursa başlayabilir hazırlık maçlarındaki durumu önemli
Kaan ok ama Berkan‘i saymam ben. Cok severim o ayri, burda epey de savunmusumdur.Kaan Ayhan, Berkan ve mesela Chukwuemaka yada İlkay tarzı bir rotasyon işimizi görür gibi düşündüm.