Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligin ilk maçına kimse alınmasa dahi icardi günay'la çıkacağız öldük bittilik bi durum yok şimdilik bu işler eylül'e kadar uzayacak gibi

Zani de forvete evirebilir miyiz acaba. Fiziksel olarak cok üstün herif.

1 saattir yazıyorum bu iş sonunda dediğim yere gidecek conte ağzına sıcacak bunun.Conteyle ters de gidemez daha taraftar perişan eder
Conte birakcam dediginde de blöf yapıyor saniyordu bu. Sonra gercek oldugunu anladı yalvardı yakardı en son. Kendi inatına ve kafa kırıklıgına çok güveniyor megaloman, ama conte bundan daha deli öğrenemedi hala. Inter de Chivu boş başlarsa Conteninde isteklerini yapmamıs olduğu bir haldeysek. Conte ile Morottaya söverken görebiliriz yine sezon ortasında kendisini haberi yok. Kadrolari halen çöp şuan conteye göre mesela.

ligin ilk maçına kimse alınmasa dahi icardi günay'la çıkacağız öldük bittilik bi durum yok şimdilik bu işler eylül'e kadar uzayacak gibi
İcardi ilk maçlar oynamaz gibi bizim takım doktoru açıklama yaptı süreçle ilgili. Öyle hemen 11 e atamayiz

Ilk maç 11imiz

Baris-Zanyola-Yunus
Toreyra-Lemina-Sara
Eren-Apo-Davinson-Sallai

Abv boyle yönetimin, gene butun transferleri yetistirdiler.

"Maignan'ın kalmaya karar vermesine çok sevindim. Mike kaptan olarak kalıyor ve Avrupa'nın en iyi kalecilerinden biri," dedi İtalyan teknik direktör.

Fransız kaleci Maignan şu anda Avrupa'nın en iyi kalecilerinden biri ve Milan'ın kalesi 2025/26 sezonunda emin ellerde. –

Gazeta Express

1752323497358.webp

Kaan Ayhan, Berkan ve mesela Chukwuemaka yada İlkay tarzı bir rotasyon işimizi görür gibi düşündüm.
Kaan ok ama Berkan‘i saymam ben. Cok severim o ayri, burda epey de savunmusumdur.

Bence Lemina muadili bir adam net lazim, Lemina yogun mac trafigini kaldiramayabilir.

Bir de Ilkay tarzi kreatif bir adam lazim.

Ben de 2 orta sahanin gelmesi gerektigini düsünüyorum.

Osimhen'i transfer etmeyi ne zannediyor bazı arkadaşlarımız cidden mana veremiyorum. Elbet uzun sürecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt