Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yangın yapmak değil de kaleci işi çok sıkıntılı. Günay filan bizi kurtaramaz,o kalibrede bir kaleci değil bana göre. Bizim Muslera’dan da daha iyi bir kaleci almamız lazım. Bunlar da Maignan,Ter Stegen,Svilar filan. Osimhen’e takılıp kaldık,yanlış yapıyoruz. Sadece kaleci değil sağ bek,stoper hatta 10 numara lazım.

Yangın yapmak değil de kaleci işi çok sıkıntılı. Günay filan bizi kurtaramaz,o kalibrede bir kaleci değil bana göre. Bizim Muslera’dan da daha iyi bir kaleci almamız lazım. Bunlar da Maignan,Ter Stegen,Svilar filan. Osimhen’e takılıp kaldık,yanlış yapıyoruz. Sadece kaleci değil sağ bek,stoper hatta 10 numara lazım.
Orta saha da lazim

Kaleci
Sag bek
Defans
Orta saha
Yardımcı forvet oyun kurucu
Barışa göre kanat
Forvet

Hako haber bekliyor bizden.

Osiye takılı kalmayıp, eksikleri tamamlayalım Hako lazım.

Süleyman Rodop:”Osimhen konusunda cacık mı olur tarator mu? Biraz daha bekleyelim.”

Firstmoon'u alip orta saha rotasyon isini rafa kaldıralım

Zaten 40 milyonu peşin alacaksınız. Hala teminat işini zorlamanın mantığı ne? Paranı alamadığın zaman zaten Uefa- Fifa'ya şikayet edince Uefa gelirlerinden falan kesip bile veriliyor.

Zaten 40 milyonu peşin alacaksınız. Hala teminat işini zorlamanın mantığı ne? Paranı alamadığın zaman zaten Uefa- Fifa'ya şikayet edince Uefa gelirlerinden falan kesip bile veriliyor.

Haberde bir bozukluk var ya bilmiyorum farkettin mi? yani çeviri hatasımı? nedir , bilmiyorumda. 40 peşin veriyoruz zaten direkt cash yani. E kalan iki taksite de teminat verdigimizi de yazmiş , ama hala tum tutarin teminatli olmasını diyor haber. İyide zaten tum tutari teminatlamısız burada zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt