Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- talisca 12 +bonusu araplardan alıyordu zaten. 12 olamaz.
2- Amrabat da bizden 4.5 mu ne istedi 3e dönüp bakmaz bile bunlara en az 7 var.
Farkındaysan Nesri 6 yazdım ama o da 8 - 10 arası alıyor fakat işte uyduruyorlar. Icardi de limit için 6 gösteriliyor ama reklamla filan 10 alıyor. Hatta Ali Koç bile orada problem yok demişti.
Senin Talisca 12 olamaz dediğin 12'den az mı çok mu?

Farkındaysan Nesri 6 yazdım ama o da 8 - 10 arası alıyor fakat işte uyduruyorlar. Icardi de limit için 6 gösteriliyor ama reklamla filan 10 alıyor. Hatta Ali Koç bile orada problem yok demişti.

Uydurdukları halde bile korkunç bir bütçeleri var bunun bir kısıtlaması veyahut denetimi olmalı.

Stadyum gelirleri çok kısıtlı 20 tane loca var. 30 bin kombine anca satıyorlar, mağaza gelirleri bizim 1/3'ümüz. 2 yılda 1 adam satıyorlar sürekli değil yani.

Her dönem 100 harcıyorlar bu olmaz, adil bir rekabet değil. Neticede para Fener'den değil cebinden çıkıyor bu çok net. Fener'den çıkıyor olsa borçları şuankinin 2 katı olurdu.

Ali'nin başkanlıktan inmesi herkesi rahatlatacaktır buna biz de dahil işi çok kötü yerlere çekiyorlar.

Napoli'nin çok istediği Darwin Núñez'e girelim.

O sakallı rus çirozun da bir numarasını göremedik. Oğluna "Aslan" ismi koymuşmuş da koymuşmuş... Memleketin yarısının da soy ismi aslan, arslan,.. Var mı bir faydası: yok. Bal yapmayan arılara gıcık oluyorum. Vız, vız, vız,... PR... başka birşey değil.
Cem uzan harici zort

Talisca en az 15 alıyordur. Uydurmasız bu arada, 15 'de bonservisi var sadece onu uydurmaya gösterildi.
Kendi adamları bile resmi olarak limit aşıldı muhabbeti çevirdiler. Tff denilen oluşum bildiğin şerefsizlik peşinde.
Limit açıklıyorsan kulüpler şeffaf bir şekilde kime ne verdiğini açıklamak zorunda açıklamıyorlarsa biz şöyle böyle yaptık diyemezler.

İlk günden itibaren kaleye istediğim ter Stegen olayında kalkışma var sanki sosyal medyada yabancı bir menajeri görevlendirdiğimiz yazıyor.
Söz de Hansi Flick: Galatasaray'a gidebilirsin demiş biz de Stegen'e: CL'de yarışacak kadro kuracağız demişiz.

Elimizdeki donelere baktığımızda, Barça kaleye Joan Garcia'yı aldı ve 1.kaleci yapacak. Szczensy var Pena var 2.kaleci olabilecek. Dünya kupası öncesi Stegen oynamak isteyecektir elde var 1.

Talipleri olduğuna dair hiç bir haber görmüyorum bu 2.

Stegen, Barça seviyesi takım için az maaş kazanıyor. (3 milyon net) bu durumda CL oynayan Galatasaray'a gelip gelirini ciddi oranda arttırıp dünya kupası öncesi hazır olmak isteyebilir arkadaşı Sane de burada elde var 3.

Burada tek kritik nokta bonservis miktarı olur. Bonservissiz veyahut cuzi miktar olursa Osimhen beklemeden bence alırız.

Tembel italyanlar cumartesi calismiyor musunuz?

İlk günden itibaren kaleye istediğim ter Stegen olayında kalkışma var sanki sosyal medyada yabancı bir menajeri görevlendirdiğimiz yazıyor.
Söz de Hansi Flick: Galatasaray'a gidebilirsin demiş biz de Stegen'e: CL'de yarışacak kadro kuracağız demişiz.

Elimizdeki donelere baktığımızda, Barça kaleye Joan Garcia'yı aldı ve 1.kaleci yapacak. Szczensy var Pena var 2.kaleci olabilecek. Dünya kupası öncesi Stegen oynamak isteyecektir elde var 1.

Talipleri olduğuna dair hiç bir haber görmüyorum bu 2.

Stegen, Barça seviyesi takım için az maaş kazanıyor. (3 milyon net) bu durumda CL oynayan Galatasaray'a gelip gelirini ciddi oranda arttırıp dünya kupası öncesi hazır olmak isteyebilir arkadaşı Sane de burada elde var 3.

Burada tek kritik nokta bonservis miktarı olur. Bonservissiz veyahut cuzi miktar olursa Osimhen beklemeden bence alırız.
Orada sorun Stegen'in maaşı net 3 değil deniyor daha önceki limit problemlerinden dolayı orada bir şeyler dönmüş kaydırmışlar mı ne Ter Stegen'in 11 milyon alağı veya maaşı varmış Barca'da.

1752327958200.webp

1752327970125.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt