- 4 Ağustos 2009
- 90.333
- 71.288
- 5.188
Hugayni hep övüyor, en iyisi diyordu zaten. Lukakuyu 3e koyunca sicmis, onu 5 koysa normal liste.Son zamanlarda izledigim en kötü kör siralama yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hugayni hep övüyor, en iyisi diyordu zaten. Lukakuyu 3e koyunca sicmis, onu 5 koysa normal liste.Son zamanlarda izledigim en kötü kör siralama yav
Farkındaysan Nesri 6 yazdım ama o da 8 - 10 arası alıyor fakat işte uyduruyorlar. Icardi de limit için 6 gösteriliyor ama reklamla filan 10 alıyor. Hatta Ali Koç bile orada problem yok demişti.1- talisca 12 +bonusu araplardan alıyordu zaten. 12 olamaz.
2- Amrabat da bizden 4.5 mu ne istedi 3e dönüp bakmaz bile bunlara en az 7 var.
Kusura bakma ben onu yapamamBjkliler orkun için başkanın ayağa kapanıyorsa bizim osimhen için dursuna bi blowjob atmamız gerek
Farkındaysan Nesri 6 yazdım ama o da 8 - 10 arası alıyor fakat işte uyduruyorlar. Icardi de limit için 6 gösteriliyor ama reklamla filan 10 alıyor. Hatta Ali Koç bile orada problem yok demişti.
Senin Talisca 12 olamaz dediğin 12'den az mı çok mu?
Bk yesinler yemesine de serbest kalma bedeli süresi doldu diyorlar ayın 10'unda75 milyonu peşin verdin mi, ha bu ikisine bk yemek düşer.
Cem uzan harici zortO sakallı rus çirozun da bir numarasını göremedik. Oğluna "Aslan" ismi koymuşmuş da koymuşmuş... Memleketin yarısının da soy ismi aslan, arslan,.. Var mı bir faydası: yok. Bal yapmayan arılara gıcık oluyorum. Vız, vız, vız,... PR... başka birşey değil.
Talisca en az 15 alıyordur. Uydurmasız bu arada, 15 'de bonservisi var sadece onu uydurmaya gösterildi.Farkındaysan Nesri 6 yazdım ama o da 8 - 10 arası alıyor fakat işte uyduruyorlar. Icardi de limit için 6 gösteriliyor ama reklamla filan 10 alıyor. Hatta Ali Koç bile orada problem yok demişti.
Senin Talisca 12 olamaz dediğin 12'den az mı çok mu?
Gsmiz içinKusura bakma ben onu yapamam
Orada sorun Stegen'in maaşı net 3 değil deniyor daha önceki limit problemlerinden dolayı orada bir şeyler dönmüş kaydırmışlar mı ne Ter Stegen'in 11 milyon alağı veya maaşı varmış Barca'da.İlk günden itibaren kaleye istediğim ter Stegen olayında kalkışma var sanki sosyal medyada yabancı bir menajeri görevlendirdiğimiz yazıyor.
Söz de Hansi Flick: Galatasaray'a gidebilirsin demiş biz de Stegen'e: CL'de yarışacak kadro kuracağız demişiz.
Elimizdeki donelere baktığımızda, Barça kaleye Joan Garcia'yı aldı ve 1.kaleci yapacak. Szczensy var Pena var 2.kaleci olabilecek. Dünya kupası öncesi Stegen oynamak isteyecektir elde var 1.
Talipleri olduğuna dair hiç bir haber görmüyorum bu 2.
Stegen, Barça seviyesi takım için az maaş kazanıyor. (3 milyon net) bu durumda CL oynayan Galatasaray'a gelip gelirini ciddi oranda arttırıp dünya kupası öncesi hazır olmak isteyebilir arkadaşı Sane de burada elde var 3.
Burada tek kritik nokta bonservis miktarı olur. Bonservissiz veyahut cuzi miktar olursa Osimhen beklemeden bence alırız.
Pazartesi anlayacağız durumu gibi.Tembel italyanlar cumartesi calismiyor musunuz?