- 17 Ağustos 2009
- 44.163
- 33.272
- 3.448
Direkt engelle geç. Fuzuli tipler.Kağan Dursun'a güvenebilir miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direkt engelle geç. Fuzuli tipler.Kağan Dursun'a güvenebilir miyiz?
+forma bildiğim kadarıylaOha ya. Fenerin stad isim hakkı için 30 40 diyorlar.
Sara-lucas-lemina ilkay-sane-icardi gibi mi olurSağlam bir İcardi bu 4-3-3 sisteminde öttürür.
İlkay sözleşme detaylarına kalacak ama fabrizio vs sus pus olacak.Kağan Dursun'a güvenebilir miyiz?
Yazık değil mi atom karıncaya 3 yıldır yükümüzü çekiyorBarış-Romulo-Sane
Sara-İlkay
Lemina
Jakobs-Lucumi-Sanchez-Mingueza
Ter Stegen
Ben İlkay'ın o yazan kaynak gibi Okan hoca onay verdi sözleşmesi hazırlanıyor kısmı gibi olduğunu pek sanmıyorum City'de yıllık net 7.5 milyon euro kazanıyor İlkay TR'ye gelmek istemiyor bence.İlkay City den beni bırakın derse City zorluk çıkartmaz. Napoli gibi it bir kulüp de değiller.
Bence bir şekilde gelecek bize oyuncu bizi istemesi önemli.Alamazsak, forvetsiz mi çıkalım hocam alternatif fikirler işte yahu
Yok. Düşün İlkay'ın şu an sözleşmesi hazırlanacak bir kıvamda olsaydı sence son dakika geçmez miydi her yerde?Kağan Dursun'a güvenebilir miyiz?
En az Mertens kadar katkı verir. Demirbayın sonradan oyuna girmesi mi İlkayın mı istersiniz. Yada bazen ilk 11 deİlkay işi en başından çok mantıklıydı yav. Hele hele 5 altı maaşa efsane olur, 5 6 eh diyebiliriz. Çok rahatlatacak bizi eğer fizik kalitesinde ciddi düşüş olmazsa.
Yav usta biraz hava dağılsın, kolpa molpa idare edelim.Yok. Düşün İlkay'ın şu an sözleşmesi hazırlanacak bir kıvamda olsaydı sence son dakika geçmez miydi her yerde?
Neredeyse hepsi pahalı oyuncular. Süperstar olmasına gerek var mı?Osimhen gelirse bu sene net 100 civarına çıkacak maaş bütçesi, brüt 167 ediyor da, 33ü geri alabiliyorsun tesis ve amatör şube taahhütü ile
Fransa’da 200 brüt olması net 100 demek zaten. Transfer ve iyileştirmelerle yine 250 brütü bulurlar min tabii
PSGnin düşük olduğunu biliyordum da bu kadar beklemiyordum, zaten bir tane bile superstarları yok, tam bir hoca/sistem takımı.