Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay işi en başından çok mantıklıydı yav. Hele hele 5 altı maaşa efsane olur, 5 6 eh diyebiliriz. Çok rahatlatacak bizi eğer fizik kalitesinde ciddi düşüş olmazsa.

İlkay City den beni bırakın derse City zorluk çıkartmaz. Napoli gibi it bir kulüp de değiller.
Ben İlkay'ın o yazan kaynak gibi Okan hoca onay verdi sözleşmesi hazırlanıyor kısmı gibi olduğunu pek sanmıyorum City'de yıllık net 7.5 milyon euro kazanıyor İlkay TR'ye gelmek istemiyor bence.

Kağan Dursun'a güvenebilir miyiz?

IMG_7732.webp

İlkay işi en başından çok mantıklıydı yav. Hele hele 5 altı maaşa efsane olur, 5 6 eh diyebiliriz. Çok rahatlatacak bizi eğer fizik kalitesinde ciddi düşüş olmazsa.
En az Mertens kadar katkı verir. Demirbayın sonradan oyuna girmesi mi İlkayın mı istersiniz. Yada bazen ilk 11 de

Osimhen gelirse bu sene net 100 civarına çıkacak maaş bütçesi, brüt 167 ediyor da, 33ü geri alabiliyorsun tesis ve amatör şube taahhütü ile

Fransa’da 200 brüt olması net 100 demek zaten. Transfer ve iyileştirmelerle yine 250 brütü bulurlar min tabii

PSGnin düşük olduğunu biliyordum da bu kadar beklemiyordum, zaten bir tane bile superstarları yok, tam bir hoca/sistem takımı.
Neredeyse hepsi pahalı oyuncular. Süperstar olmasına gerek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt