Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli Arkadaşlar bu mevzuda son kez yazıyorum..

Bankacılık sektörü global bir pazardır.. Sektör gereği tüm bankalar yurtdışında yüzlerce banka ile çalışmak ve birbirleri nezdinde kredi limitleri tutmak zorundadırlar..

Napoli İtalya da yerleşik bir bankadan teminat mektubu şart koşuyorsa bizim teminat mektubunu alacağımız bankanın İtalya da yerleşik muhabir bankası ile iletişime geçmesi ve kendi kredi limitini kullanması yeterli olacaktır..

Ülke ekonomisi ile ilgili olumsuz çok şey söyleyebiliriz ama bankacılık sektörümüz getirilen sıkı politikalar ve uygulamalar sonucu son derece sağlam bir pozisyonda.. Hiç bir Türk bankasının; hele ki İş, Garanti, Yapı Kredi gibi özel bankaların ve kamu bankalarının diğer ülke bankalarında limit sorunu yaşayacağı düşünülemez..

Bu arada Osimhen tatilde vs olayı boş. Sane de geldi karşılandı imzayı attı gitti. Osi'de gelir karşılanır imzayı atar tatile devam eder idi. Neyse bakalım, yarın ne getirecek göreceğiz.

bu arada avrupa bankası şartını kim söyledi ya ?

vallah bakın bu işin İMKANI yok
tek imkanı 75i direkt bankaya gidip koymak

ulan trden olacağı için rahatdım şimdi negatifim çünki bu lanet avrupa bankalarının ciğerini biliyorum

arap bankası olsa yine birşekil hallolur ama avrupanın imkanı yok
Hayırlı olsun kap gibi açıklama geldi. Osimhen burdan dönmez

Değerli Arkadaşlar bu mevzuda son kez yazıyorum..

Bankacılık sektörü global bir pazardır.. Sektör gereği tüm bankalar yurtdışında yüzlerce banka ile çalışmak ve birbirleri nezdinde kredi limitleri tutmak zorundadırlar..

Napoli İtalya da yerleşik bir bankadan teminat mektubu şart koşuyorsa bizim teminat mektubunu alacağımız bankanın İtalya da yerleşik muhabir bankası ile iletişime geçmesi ve kendi kredi limitini kullanması yeterli olacaktır..

Ülke ekonomisi ile ilgili olumsuz çok şey söyleyebiliriz ama bankacılık sektörümüz getirilen sıkı politikalar ve uygulamalar sonucu son derece sağlam bir pozisyonda.. Hiç bir Türk bankasının; hele ki İş, Garanti, Yapı Kredi gibi özel bankaların ve kamu bankalarının diğer ülke bankalarında limit sorunu yaşayacağı düşünülemez..

saygısızlık yapmak istemem ama tam şurada bir kahkaha patlatdım

İnan bana avrupada öyle bir intiba yok

ben sana diyorum ki adamlar trde taşınmazları kabul etmiyorlar (ki bankacısın galiba bilirsin taşınmaz>para)

Ulan Ünal başghan sayende 10 sene önce yediğin bir halt yüzünden teminatla uğraşıyoruz

Napoli’de hangi dede bu olayı hatırlattı lan görüşme esnasında. Bir tane Hayri Kozak da bunlarda çıktı başımıza
de laurentiis 2004te satın almış Napoli'yi hala unutmamış herif

saygısızlık yapmak istemem ama tam şurada bir kahkaha patlatdım

İnan bana avrupada öyle bir intiba yok

ben sana diyorum ki adamlar trde taşınmazları kabul etmiyorlar (ki bankacısın galiba bilirsin taşınmaz>para)
Yok estağfurullah ne saygısızlığı.. Eğer sen de kusura bakmazsan kahkaha patlatmandan Bankacılık sektörü ile ilgili genel anlamda bilgi sahibi olmadığın izlenimine kapıldım..

Dediğin gibi bankacıydım.. Ancak 18 yılı Şube Müdürlüğü olmak üzere 26 yıl sonunda yeter artık diyerek emekli oldum..

Hani bil diye söylüyorum.. Türkiyeden taşınmaz ipoteği ile talep edilmiş ve ret ettiğim yüzlerce kredi dosyası olmuştur 🙂

Italya ile ihracat ithalat yapmıyor muyuz?
O kadar da değildir yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt