Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.411
- 58.620
- 3.383
kim diyo onu75+15'de menejerlik ücreti diyorlar, yatayım sovecem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim diyo onu75+15'de menejerlik ücreti diyorlar, yatayım sovecem
GS yuzyili basladigi gibi bitti Atacigim.Sezon bitti öünümüze bakalım abi
Ben vereyim neyse yav mektup flan 3 lira 5 liraya napoli abv. hayatımda hiç kullanma şansım olmayan şeylerin ne işe yaradığını anlamaya çalışıyorum senin yüzünden
Hayırlı olsun kap gibi açıklama geldi. Osimhen burdan dönmezbu arada avrupa bankası şartını kim söyledi ya ?
vallah bakın bu işin İMKANI yok
tek imkanı 75i direkt bankaya gidip koymak
ulan trden olacağı için rahatdım şimdi negatifim çünki bu lanet avrupa bankalarının ciğerini biliyorum
arap bankası olsa yine birşekil hallolur ama avrupanın imkanı yok
@Okan Mason o kadar masonum diye hava basıyordun çıkar göster ağabeyteminat mektubu 4-5 milyon euro tutuyormus
Değerli Arkadaşlar bu mevzuda son kez yazıyorum..
Bankacılık sektörü global bir pazardır.. Sektör gereği tüm bankalar yurtdışında yüzlerce banka ile çalışmak ve birbirleri nezdinde kredi limitleri tutmak zorundadırlar..
Napoli İtalya da yerleşik bir bankadan teminat mektubu şart koşuyorsa bizim teminat mektubunu alacağımız bankanın İtalya da yerleşik muhabir bankası ile iletişime geçmesi ve kendi kredi limitini kullanması yeterli olacaktır..
Ülke ekonomisi ile ilgili olumsuz çok şey söyleyebiliriz ama bankacılık sektörümüz getirilen sıkı politikalar ve uygulamalar sonucu son derece sağlam bir pozisyonda.. Hiç bir Türk bankasının; hele ki İş, Garanti, Yapı Kredi gibi özel bankaların ve kamu bankalarının diğer ülke bankalarında limit sorunu yaşayacağı düşünülemez..
Como golunde mankenlerle tekne turu attim, ev partisine gittim dedin ya dun?iftira atma ulan
benim bir tane mesajım yok böyle bir konuda bir kere zenginim demedim hiçbirzamanda demem
de laurentiis 2004te satın almış Napoli'yi hala unutmamış herifUlan Ünal başghan sayende 10 sene önce yediğin bir halt yüzünden teminatla uğraşıyoruz
Napoli’de hangi dede bu olayı hatırlattı lan görüşme esnasında. Bir tane Hayri Kozak da bunlarda çıktı başımıza
de laurentiis 2004te satın almış Napoli'yi hala unutmamış herif
Galiba oradan çözülürse çözülecek. Çözülür gibi de bakalımbu şşin tek oluru arap bankaları ozaman yoksa İMKANSIZ
demek onun için qnb haberi çıktı bugün
Yok estağfurullah ne saygısızlığı.. Eğer sen de kusura bakmazsan kahkaha patlatmandan Bankacılık sektörü ile ilgili genel anlamda bilgi sahibi olmadığın izlenimine kapıldım..saygısızlık yapmak istemem ama tam şurada bir kahkaha patlatdım
İnan bana avrupada öyle bir intiba yok
ben sana diyorum ki adamlar trde taşınmazları kabul etmiyorlar (ki bankacısın galiba bilirsin taşınmaz>para)