- 23 Temmuz 2011
- 75.612
- 51.134
- 4.693
interle top başı yapmaya gider en fazla.
Hakan o rakamlara bize gelemez. ancak interde kalacağını da sanmıyorum artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bekliyoruz :Bugün kritik bir gün. Belirleyici, nihai bir gün: ya tamam ya devam.
Osimhen beklemede. Taraftarlar gibi o da heyecanlı... (Corriere dello Sport)
Iste bu kadarTransfer işinin doğası bu. Sözleşmeye son dk. bir şey eklemek isterler, bir detaya takılıp bekletirler vs. Önemli olan Osimhen GS diyor, bizimkiler Napoli'nin istediği bedele tamam diyor. Gidip 75 değil 90 istiyoruz gibi absürt bir şey demedilerse transfer yatmaz bu saatten sonra.
interle top başı yapmaya gider en fazla.
Hakan o rakamlara bize gelemez. ancak interde kalacağını da sanmıyorum artık
o rakam diye bir şey yok yav
italyan kulüpleri gazetecilere sipariş haber yaptırıyor önden
GünaydınGunaydin boys.
Hala ne stres yapiyorsunuz ? Sabirli olalim, boyle bir transferi 1-2 gunde bitecegini mi dusundunuz?
Benim şaşırdığım nokta biz 31 yaşındaki hakan'ı alamıyorken bu bjk nasıl 24yaşında orkunu alabiliyor. Bizim yönetimde cidden hiç beceri yok bu transfer işlerindeÇalhanoğlu koştur koştur 4 senelik uzatmasa, 3 senelik sözleşme yapsa şu an 1 senesi kalmış oyuncu olarak kelepir fiyata alırdık.
Benim şaşırdığım nokta biz 31 yaşındaki hakan'ı alamıyorken bu bjk nasıl 24yaşında orkunu alabiliyor. Bizim yönetimde cidden hiç beceri yok bu transfer işlerinde
Yazacaktim ama usendim biraz, simdi hangi girls diyenler olacaktiGünaydın
Girls yok mu hiç onların sabahı aymasın mı