Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.840
- 13.810
- 1.498
Peki ya osşmhen paylaşımı ve napolinin bize vermemesi Arapları daha fazla koparmak içinse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pesimist bir tarafim vardir -beklentiyi ufalt, istemedigim sonuc olursa az kafaya takarim diye.
Osi konusunda ama optimist olan nadir 5 6 kisiden biriyim galiba.
Napoli yonetimi yerinde olsaniz , benzer politka yuruturdunuz. Maksimum kazanc ve cabuk para icin. Herkes hatipoglu degil beyler.
Osinin kabul ettiği senaryoda seve seve vereceksiniz derlerdi.Napoli de parasını versen veriyor zaten herkesi.Sen tarihinde vermediğin parayı taahhüt ediyorsan adam da garanti isteyecek tabii.Onu hazirlamıyorsan, vermek istemiyorsan davul zurnayla neyin şovuna gittin oralarahakikaten insanı yönetimi savunacak duruma getiriyorsunuz
karşında avrupanın tamamının illallah ettiği oç var
tarihte görülmemiş bir paraya çıkılmış
yönetim ne yapsın daha uğraşıyor işte
yönetim 3 ay önce 75 veremeyiz dese ne kaybederdi ki denedik olmadı işine girsin
Muhabirler öyle demiyor. Bonservis ödemesinin o sezonki taksidi yansıyor diyor herkesÖyle birşey yok
Peşin de alsan limit oyuncunun sözleşme senesine göre bölünür
In Osi we trust.Banada alırız gibi geliyorda son dakika bir gol yemeyiz inşallah
Grok mu yazdı bu küfrü. Orjinal bir küfür
Ticaret abi gunun sonunda. Adamin isaret ettigi adres belli.Bir gecmiste taksitlerini zamaninda ödememis takim gelip bize Baris icin 30 milyon ama bunu 5-6 taksitle ödemeyi istese, bizde bunu herhalde kabul etmeyiz ve taraftarin düsünceside ayni olur.
Ben Napoliyi bir yandan anliyorum. Here ayni rakama daha az taksitli alternatif teklif hazirken, tok saticilik yapmalari bence gayet normal ve hic Kim Min Jaenin konusunu uplanacak kadar art niyet falan görmüyorum.
Peki ya osşmhen paylaşımı ve napolinin bize vermemesi Arapları daha fazla koparmak içinse
Şu iş bitsede yolumuza baksak yav
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Yonetimin savunulacak hiç bir tarafı yok. Osimhen bizi tercih ederse bonservisini alacağız diye açıklama yapıyorsan bonservisini alacaksın. Yok Napoli başkanı kotu niyetliymiş, ahlaksizmis falan filan; Napoli başkanı ters adam olmasa gecen sene Osimhen'i kiralayamazdın zaten.hakikaten insanı yönetimi savunacak duruma getiriyorsunuz
karşında avrupanın tamamının illallah ettiği oç var
tarihte görülmemiş bir paraya çıkılmış
yönetim ne yapsın daha uğraşıyor işte
yönetim 3 ay önce 75 veremeyiz dese ne kaybederdi ki denedik olmadı işine girsin
Haluk vecinodan beri Ammmaaaan transferde taraftar bana takmasin korkusuyla asla net konusmuyor. Odu patkiyor linc yerim diye.Boşa gerilim yapılıyor ya Haluk'un dediği gibi iş uzar ama bir şekil biter.
Küfrün güzelliği karşısında nutkum tutuldu müttefiğim, tebrikler.
Bende düşünmüyorum da artık yoruldum olumsuzluklardanOsimhenin öyle bir karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum.
Yine de kulüp içinde en güvenilecek adam Haluk herkes iş bitti derken az bekleyin demişti.Haluk vecinodan beri Ammmaaaan transferde taraftar bana takmasin korkusuyla asla net konusmuyor. Odu patkiyor linc yerim diye.
Haber almiyordur demiyorum ama oyle konusmaz. Gunun sonunda "zaten duyumunu aldmistik ama soylemedik" der gecer.
Orasi oyle ama bundan sonrasini bizim muhabirlerden degil, yabanci kaynaklardan takip etmek daha dogru diye dedimYine de kulüp içinde en güvenilecek adam Haluk herkes iş bitti derken az bekleyin demişti.