Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pesimist bir tarafim vardir -beklentiyi ufalt, istemedigim sonuc olursa az kafaya takarim diye.

Osi konusunda ama optimist olan nadir 5 6 kisiden biriyim galiba.

Napoli yonetimi yerinde olsaniz , benzer politka yuruturdunuz. Maksimum kazanc ve cabuk para icin. Herkes hatipoglu degil beyler.

Bir gecmiste taksitlerini zamaninda ödememis takim gelip bize Baris icin 30 milyon ama bunu 5-6 taksitle ödemeyi istese, bizde bunu herhalde kabul etmeyiz ve taraftarin düsünceside ayni olur.

Ben Napoliyi bir yandan anliyorum. Here ayni rakama daha az taksitli alternatif teklif hazirken, tok saticilik yapmalari bence gayet normal ve hic Kim Min Jaenin konusunu uplanacak kadar art niyet falan görmüyorum.

hakikaten insanı yönetimi savunacak duruma getiriyorsunuz

karşında avrupanın tamamının illallah ettiği oç var

tarihte görülmemiş bir paraya çıkılmış

yönetim ne yapsın daha uğraşıyor işte

yönetim 3 ay önce 75 veremeyiz dese ne kaybederdi ki denedik olmadı işine girsin
Osinin kabul ettiği senaryoda seve seve vereceksiniz derlerdi.Napoli de parasını versen veriyor zaten herkesi.Sen tarihinde vermediğin parayı taahhüt ediyorsan adam da garanti isteyecek tabii.Onu hazirlamıyorsan, vermek istemiyorsan davul zurnayla neyin şovuna gittin oralara

Son düzenleme:
Banada alırız gibi geliyorda son dakika bir gol yemeyiz inşallah
In Osi we trust.

Benim icin en en en en belirleyici sey oydu. Yeterki bizi istesin diyordum. Adam tezahurat bile paylasti yav cocuguyla. Tum avrupayada bu mesaj gitti " Sadece Galatasaray" diye.

Bu bana yeterli inanmam icin.

He napolinok, oyuncuyla puruzler kaldi modu olsa kafaya takabilirdim ama bana gore en problem olabilecek kontrat detaylari vs tarafi Galatasaray modunu oaylastigina gore , napoli gunun sonunda orta yola evet diyecek.

Bir gecmiste taksitlerini zamaninda ödememis takim gelip bize Baris icin 30 milyon ama bunu 5-6 taksitle ödemeyi istese, bizde bunu herhalde kabul etmeyiz ve taraftarin düsünceside ayni olur.

Ben Napoliyi bir yandan anliyorum. Here ayni rakama daha az taksitli alternatif teklif hazirken, tok saticilik yapmalari bence gayet normal ve hic Kim Min Jaenin konusunu uplanacak kadar art niyet falan görmüyorum.
Ticaret abi gunun sonunda. Adamin isaret ettigi adres belli.

Bizkmkiler elinden geleni yapacak, napoli bir noktada e tamam diyecek.

Cunku baska kulube gel gel yapma, bekleme durumlari yok. Oyuncu tercihini belli etti apacik.

Tekrarliyorum, adamlarda hatipoglu profili yoktur. Son gun "gitmeyi cok isteyen kerem"i %40 daha ucuze birakacak yonetimleri yok belliki.

Erden timur Boey'i birakti ki bayerne? Yonetim 17 ye okeydi misal. 30 kopardi. Cokta farkli sey degil.

Hallolacak. Ben kalecideyim su an

Şu iş bitsede yolumuza baksak yav

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ligin ilk maçındaki forvetimiz belli :

14617 (6).webp

Şu iş bitsede yolumuza baksak yav

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bitti zaten yav, bournemouth olmasa diger takim var unuttum. Ibre bize donmez -herifler cat diye parayi verir orada.

Ingiltere ic transferinde patir patir saga sola paralar gidiyor. Tam duzeni bilmiyorumda. O tv geliriyle cok kolay cozerler

Asıl beceriksizler yerine hedef napoli başkanı olmuş şimdi de.Bizim beceriksizlerin işi beceremeyip fabrizioya sövülmesi gibi bir şeyler olmuş.Hep başkası suçlu oluyor nedense

Boşa gerilim yapılıyor ya Haluk'un dediği gibi iş uzar ama bir şekil biter.

hakikaten insanı yönetimi savunacak duruma getiriyorsunuz

karşında avrupanın tamamının illallah ettiği oç var

tarihte görülmemiş bir paraya çıkılmış

yönetim ne yapsın daha uğraşıyor işte

yönetim 3 ay önce 75 veremeyiz dese ne kaybederdi ki denedik olmadı işine girsin
Yonetimin savunulacak hiç bir tarafı yok. Osimhen bizi tercih ederse bonservisini alacağız diye açıklama yapıyorsan bonservisini alacaksın. Yok Napoli başkanı kotu niyetliymiş, ahlaksizmis falan filan; Napoli başkanı ters adam olmasa gecen sene Osimhen'i kiralayamazdın zaten.

Boşa gerilim yapılıyor ya Haluk'un dediği gibi iş uzar ama bir şekil biter.
Haluk vecinodan beri Ammmaaaan transferde taraftar bana takmasin korkusuyla asla net konusmuyor. Odu patkiyor linc yerim diye.

Haber almiyordur demiyorum ama oyle konusmaz. Gunun sonunda "zaten duyumunu aldmistik ama soylemedik" der gecer.

Haluk vecinodan beri Ammmaaaan transferde taraftar bana takmasin korkusuyla asla net konusmuyor. Odu patkiyor linc yerim diye.

Haber almiyordur demiyorum ama oyle konusmaz. Gunun sonunda "zaten duyumunu aldmistik ama soylemedik" der gecer.
Yine de kulüp içinde en güvenilecek adam Haluk herkes iş bitti derken az bekleyin demişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt