Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.420
- 58.633
- 3.383
60 IQ mu nevzatın hayatında aldığı en büyük övgü aNevzat bir kere haklı çık 60 iq muhabirim benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
60 IQ mu nevzatın hayatında aldığı en büyük övgü aNevzat bir kere haklı çık 60 iq muhabirim benim
müthiş kumar oynadıNevzat ya kral olacak ya da büyük küfür yiyecek
Aynen öyle peşin versek zaten Napoli ile masaya oturmaya bile gerek yoksanırım olay bundan kaynaklanıyor tek seferde ödeme olmadığı için serbest kalma bedeli devreye giremiyor
Ekli dosyayı görüntüle 294021
Orkun konusu da karışık. Bence konuşulduğu kadar pozitif bir durum yok. 3 sene de sözleşmesi var. Orkun'un TR'ye gelme isteği baya kuvvetliymiş sadece onu biliyoruz.Benim şaşırdığım nokta biz 31 yaşındaki hakan'ı alamıyorken bu bjk nasıl 24yaşında orkunu alabiliyor. Bizim yönetimde cidden hiç beceri yok bu transfer işlerinde
Bana da al cafom.ev aldım krediden dolayı makatım foseptik çukuruna döndü lakin osi gelirse forma almayan şerefsizdir
Hayirli olsun üstadev aldım krediden dolayı makatım foseptik çukuruna döndü lakin osi gelirse forma almayan şerefsizdir
75 M Euro altina kisisel kefalet normal bir olay olmaz.Erden timur gibi şahsi kefalet versene dursun başkan.
Ulu orta boyle sorulur mu..Hayirli olsun üstad
Kaça aldın kaçtan çektin krediyi