Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AI ile nevzati IMP e donusturmek gerekmekte heis
1000035110.webp
1000035111.webp

Sallamasyon ve bilgili tivitler arasindaki kaotik cizgide gidip gelen horsimpzat

@Hayri Cund

Yerli oyuncuları elden çıkardığımız anda bu şeref yoksunu tff ve koç kabinesi tutturur yabancı sınırı diye Şuan yerli kalitemiz baya iyi durumda gık çıkarmıyorlar

Barış, Yunuz, Elmalı ve Bardakçı astronomik teklifler gelmediği sürece satılması teklif dahi edilemezler listesine konmalı.

Osimhen ve kaleci transferinden sonra satış olmadan yeni transfer olmayacak gibi.

Muhtemelen Barış gidecek
Katiliyorum, ve kendisi icin bir noktada destekliyorum. Chelsea petrovici 25 e satiyorsa EPL icinde west ham 35+5 i koysun masaya alsin.

Uzulecek olsamda win-win bir durum olur o

Ordan 1 sezonda belki top 5 e sicrama yapar kocero
Yunus gider Barış kalır
Yunusun menajer tayfasini bir hizaya sokmasi lazim. Cok bos yere sosyal medyada tepki cekiyor o durumlar

Yav şu aşırı tırsak ve olumsuz tayfa beni geriyor, şaplaklama isteği uyandırıyor. Yok Napoli başkanı vermeyecek, yok bu transfer yatar cart curt. Ulan topçu sana gelmek istiyor, yönetimin haftalar önce para hazır osimhen kalmak istesin yeter ki diye açıklama yaptı. Yani 75 milyon Euro'luk bir alışveriş 1 günde bitmez. Transferi koklarsın, size kalsa BJK de kievden 6 yiyecekti.

Onu bunu bilmemde Real Madrid'in aciz kaldığı filmini dün 2 perde olarak izledik.PSG nasıl bir top oynadı da Real'i komaya soktu.
Real MAdrid eğer takım olmak istiyorsa ivedilikle Mpabbe'yi gönderip(ki imkansız)sağlam bir forvet almalı.Resmen döküldüler dün gece.Tabii PSG faktörü çok ön planda.Uzun zamandır okadar iyi futbol oynuyorlar ki.PSG adına harika ,Real için çöküşün eseri kıvamındaydı.PSG Mpabbeden kurtuluşunu,Real'de Mpabbe ile yokoluşu filmini iliklerimize kadar hissettirdi.
Futbolda bireyselliğin değil takım oyununun ne kadar önemli olduğunu gördük. mbabbe her topu kendine oynayan pas vermeyen bencil bir adam gittide psg kurtuldu.

Paranın olduğu yerde ben sorun çıkmadığını görmedim. 200 bin Euroluk projelerde bile otuz bin tane problem çıkar. 75 milyon Euro'dan bahsediyoruz, inanılmaz paralar.

Bu iş öyle ya da böyle bitecek kendinizi yormaya gerek yok inanın.

Barış'ı 40'a sattığında kasana 32m giriyor, ayrıca barış gibi oyuncu bulamazsın Yunus gibi bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt