- 31 Ağustos 2021
- 69.714
- 49.889
- 3.258
AI ile nevzati IMP e donusturmek gerekmekte heis
Sallamasyon ve bilgili tivitler arasindaki kaotik cizgide gidip gelen horsimpzat
@Hayri Cund
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AI ile nevzati IMP e donusturmek gerekmekte heis
Ata b. oguz gece 5’te yatmis üstad ikindiye kadar uyanmaz kafan rahat olacakİtalyan kaynakları ödeme şartları ve vade de tamam diyo
Demek ki seninle aynı günler kulüp de home-office çalışıyor reyiz.İşte olduğum günler hareketli geçiyor.
Şu an işteyim yine
Ata b. oguz gece 5’te yatmis üstad ikindiye kadar uyanmaz kafan rahat olacak
Bulent tulun beybol sopasiyla göreve!
Takip ediyorum rtaş bu gün artık tatlıya bağlansın da sevinelim yavİtalyan kaynakları ödeme şartları ve vade de tamam diyo
Ya öğlen parçalı bulutlu olursa AtamBugün pozitif hissediyorum, dün negatif idi
Katiliyorum, ve kendisi icin bir noktada destekliyorum. Chelsea petrovici 25 e satiyorsa EPL icinde west ham 35+5 i koysun masaya alsin.Osimhen ve kaleci transferinden sonra satış olmadan yeni transfer olmayacak gibi.
Muhtemelen Barış gidecek
Yunusun menajer tayfasini bir hizaya sokmasi lazim. Cok bos yere sosyal medyada tepki cekiyor o durumlarYunus gider Barış kalır
Futbolda bireyselliğin değil takım oyununun ne kadar önemli olduğunu gördük. mbabbe her topu kendine oynayan pas vermeyen bencil bir adam gittide psg kurtuldu.Onu bunu bilmemde Real Madrid'in aciz kaldığı filmini dün 2 perde olarak izledik.PSG nasıl bir top oynadı da Real'i komaya soktu.
Real MAdrid eğer takım olmak istiyorsa ivedilikle Mpabbe'yi gönderip(ki imkansız)sağlam bir forvet almalı.Resmen döküldüler dün gece.Tabii PSG faktörü çok ön planda.Uzun zamandır okadar iyi futbol oynuyorlar ki.PSG adına harika ,Real için çöküşün eseri kıvamındaydı.PSG Mpabbeden kurtuluşunu,Real'de Mpabbe ile yokoluşu filmini iliklerimize kadar hissettirdi.
Ata b. oguz gece 5’te yatmis üstad ikindiye kadar uyanmaz kafan rahat olacak
Baba Barış ve Yunus 'un yerini doldurabilecek biri yok ki gündem de, satış halinde seneyi riske sokarız.Barış, Yunuz, Elmalı ve Bardakçı astronomik teklifler gelmediği sürece satılması teklif dahi edilemezler listesine konmalı.