- 12 Haziran 2015
- 36.174
- 31.862
- 2.693
Onlar da ok ben de yaw, çerezleri temizlemeyi deneyebilirsin birforumun içinde paylaşılanlar açılmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar da ok ben de yaw, çerezleri temizlemeyi deneyebilirsin birforumun içinde paylaşılanlar açılmıyor
Taksitli ödeme planı oluşursa limitsel problem olmaz. Teminat sıkıntı oluşturmaz gerekirse Dursun Özbek falan verir. Zaten o konuşuluyor sanırım kendisi verecek teminatı.Normal şirketlerin banka limitlerinden bahsediyorsun o tamam da Tff veya Uefa limiti konusunda nasıl bir etkisi olur? Normalde baktığımızda ödeme planı değişmediğinden onlara bir etkisi olmaması lazım gibi geliyor bana. Tabi bilmediğimiz bir çok detayda vardır.
Galibiyet totemi postuna benzer bi post at da beğenelimEğer bu iş huzur içinde çözülmezse bu forumdaki önce kendimi sonra herkesi banlar kapatırım
Kerem denen kepaze herif 1 an önce çubuklusuna kavuşsun
Emrah admin açtıysa geçmiş olsun
Hızlıca bitirelim bu nöbeti
Şeriatçı babam olsa sevmem keremden tiksiniyorumkerem sevmiyorsun hakan sevmiyorsun
galatasaraya emek vermiş gönül vermiş kimseyi sevmiyorsun
peki ama neden
ne demek gerek kalmıyorEkli dosyayı görüntüle 293927
8 yabanci kaliyor desek
osimhen 9
kaleci 10
sag bek 11
sol stoper 12
ofansif orta saha 13
14. yabanciya pek de gerek kalmiyor bu durumda
herif kalmak istediğini açıklamadı mı ztn yawİlkay Gündoğan önceliğimiz değil gibi duruyor tıpkı Sane gibi açıklardık onu hemen
Şeriatçı babam olsa sevmem keremden tiksiniyorum
Hakanı seviyom lakin saha içi endişelerim var
Sane icardi osi hakanlı bi 11 yapar mısın
İcardi arjantine mi göçtüligde
petrovic
x davinson alexandro eren
torreira hakan sara
sane osimhen barış
avrupada birinin yerine lemina
daha doğrusu o 4lü döne döne oynasın neredeyse 40 maç ediyor kişi başı