- 15 Eylül 2009
- 65.278
- 11.707
- 2.993
sancesi comoya kaptirip, osimenin de gelmemesi :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada ne demiş?
hatipoğlu durmadan futbolcularla anlaşıyormuş
okan buruk veto ediyormuş
bu yaşdan sonra okan buruk fanı olacağız anlaşılan
Off bıktım senden yaCok iyi iptala gidiyor. senin gibi yönetimin ne umutlandiriyon
İkisini de ucuzken bulmayı yeğlerim75 verilir mi diyenlere bir soru sormak istiyorum
Victor Gyökeres mi?
Victor Osimhen mi?
Takımınıza alırdınız?
Transfer gündemi diye bi yayinlari var her hafta farklı birini konuk aliyorlarEmre kaplan Eski Açık yayında mı ?
1.5-2 gün kaldı şurdayav lise zamanı trip manyağı kız arkadaş gibi en en en ufak şeyde dünya yıkıldı modu nedir arkadaş?
TR tarihinin en yüksek bedelli transferi gerçekleşecek - paranın ve yükün farkında mısınız ? sakin yahu.
Blokla gecOff bıktım senden ya
Teminat olay masrafı 3 milyon Euro deniyor o teminatın bir de BB işi yüzünden oradan izinler falan alınması lazım.yauv öyle yada böyle osimhen gelecek
sanırım bu anlaşma olayı diğer transferleri etkileyecek onun pazarlığı yapılıyor
bence olay teminat filan değil
ilk ödenecek meblağın büyüklüğü
başka açıklaması yok
Hocam der krallığını ilan ederiz doğruysa.hatipoğlu durmadan futbolcularla anlaşıyormuş
okan buruk veto ediyormuş
bu yaşdan sonra okan buruk fanı olacağız anlaşılan
Kardeşim darlanmışsın sen. Eurovision a geç sen…Şu bahsedilen engeller ne yaw herkes tek ağız olmuş o aşıldı bu aşıldı. Olm ne aşıladı, kulüpler anlaştı demediniz mi![]()
sancesi comoya kaptirip, osimenin de gelmemesi :/
Teminat olay masrafı 3 milyon Euro deniyor o teminatın bir de BB işi yüzünden oradan izinler falan alınması lazım.
Hocam der krallığını ilan ederiz doğruysa.