Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
75e teminat istenir de yok bu ilerisinde başkası istemesin diye yapılmıyormuş işi büyük kolpa.10a oyuncu alınca ne teminatı , 75 büyük para istenebilir normal

bu napoli başkanı mal bu arada. Türk banklarının vereceği teminat güvenilir mi olacak sanki. Gs daha güvenilir.

la sanki 75m u tek seferde yatırıyoruzda o maddenin son günü derdine düştünüz. Taksit olduğu zaman yine istediğini söyleyebilir.
Ya sorun o degil ama iste 15 Temmuz'dan itibaren serbest kalma bedeli olmadigi icin Napoli baskanina guvenemiyor millet, biraz deli yani ne yapacagini kestiremiyorsun.

Yoksa Osimhen bizi istiyor, bunu ifade etmis, Araplari istemiyor, Araplar kac veriyor ne onemi var artik burada iki kulubun anlasmasi gerekiyor oyle yada boyle. Zaten parayi verecegiz ama nasil verecegiz onu konusuyorlar.

Ben pesimistlik yapmıyorum bu arada yaw, goygoyuna bitti olmadı vs yazıyorum o ayrı da bazı şeyleri merak ettiğim için yazıyorum. Yani neyse bekleyip göreceğiz, buradan işi bitirememekte var Arsenal gyökeres gibi. Futbol böyle bir şey

dursun özbek ya osimheni alarak efsane başkan olacak yada alamayarak yine yuh çekilerek gönderilecek gibi bir durum söz konusu.2. olasılığı göze alamaz bence

Ya sorun o degil ama iste 15 Temmuz'dan itibaren serbest kalma bedeli olmadigi icin Napoli baskanina guvenemiyor millet, biraz deli yani ne yapacagini kestiremiyorsun.

Yoksa Osimhen bizi istiyor, bunu ifade etmis, Araplari istemiyor, Araplar kac veriyor ne onemi var artik burada iki kulubun anlasmasi gerekiyor oyle yada boyle. Zaten parayi verecegiz ama nasil verecegiz onu konusuyorlar.
ya deliyse deli. sanki normal adam ile karşılaştık kaç senedir. turşusunu kursun, zerre kızmam osiyede. Ahmet kural ın kardeş payında kartal ile araba alma muhabetine doğru götürecekler olayı

Ben pesimistlik yapmıyorum bu arada yaw, goygoyuna bitti olmadı vs yazıyorum o ayrı da bazı şeyleri merak ettiğim için yazıyorum. Yani neyse bekleyip göreceğiz, buradan işi bitirememekte var Arsenal gyökeres gibi. Futbol böyle bir şey
İlave olarak örnekler çok olduğu için, Osi işi buradan dönmez vs rahatlığı da yok. Döner yani olabilir. Sıkıntı yönetimin güven vermemesi zaten.

bu napoli başkanı mal bu arada. Türk banklarının vereceği teminat güvenilir mi olacak sanki. Gs daha güvenilir.
Tansel'e göre Avrupa bankalarından istemişler. Bizimkiler bunu hazırlıyormuş ama Avrupa'dan bir banka olduğu için süreç daha uzun oluyormuş.

Napoli gitsin Araplardan teminat istesin. Israr sürerse transfer durdurulmalı. Yaz sonuna doğru 60milyona alın diye yalvarır bunlar.

Ellerinden geleni yapıyorlar.

Olmayınca niye gitsinler.
ellerinden gelen yetmezse orası sıkıntı işte.Galatasaray başkanısın elinden daha fazlası gelmeli yada baştan diyeceksin Osimheni almamız imkansız başka hedeflere yöneleceğiz diyeceksin.HErşey hazır osimhenin kararını bekliyoruz demiyeceksin zaten ibrahimoviç konusunda sabıkası var

1-15 Temmuz tarihi arasi icinde gecerli demek iste neyini anlamiyorsun ? Inadindan mi yapiyorsun anlamiyorum ki seni.

Butun Italyan kaynaklar ayni seyi yaziyor aylardir, 1-15 Temmuz arasinda gecerli o serbest kalma bedeli iste. bu kadar basit.

Bak bunlar simdi 10. diye girdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt