Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
credit suissede galatasaraylılsr var bizzat tanıdığımda varda onların boyunu aşar bu durum foncu bunlar küçük işlerle uğraşıyorlar yükseklerde gülüp geçerler

İMKANSIZ bir avrupa bankasından teminat

kendinizi en kötüsüne hazırlayın şimdiden diyim
Sende gelmesin avatarimdaki oynasın diyorsun di mi

zaniolo bir tek fb maçında iyi oynadı denemez bence ya.

ceza sahasında,kaleye yakın topla buluştuğu anlarda feci yıkıcı bir herif oluyor. barış'tan bile güçlü olabilir.

ancak kaleden uzakta, çizgide topu aldığında çok top eziyor malum.

doğru kullanılabilse, kendi de rolünü benimsese, kaleye en yakın noktada büyük güç olur zaniolo.

osi'nin etrafında 2. forvet gibi...
Serbest oynasn bence.teknik herif bi de dripling kabiliyeti müthiş

@Okan Mason teminatı zahmet olmazsa imzalayacak mısın? Yeri geldi mi mangal da kül bırakmıyorsun. Şöyle zenginim mason locasında şöyle ağırlığım var diye kafa açmakla olmuyor bu işler.

iftira atma ulan

benim bir tane mesajım yok böyle bir konuda bir kere zenginim demedim hiçbirzamanda demem

Ardı yandı hepsinin aşırı fanatik bir yakınım var bu senede bi halt olmaz bizden diyor adamlar daha sezon başından ümidi kesmiş durumdalar mental olarak bitikler
bu çok iyi bir şey değil ama. sezona beklentisiz başlamaları onlar adına avantaj olabilir.

normalde fb ağustos ayında şampiyonluğunu ilan etmesiyle, sonrasında da sıçmasıyla bilinen bir camiadır.

bu çok iyi bir şey değil ama. sezona beklentisiz başlamaları onlar adına avantaj olabilir.

normalde fb ağustos ayında şampionluğunu ilan etmesiyle, sonrasında da sıçmasıyla bilinen bir camiadır.
Harbi, o sene bu sene demeleri lazım bunların yaw :asd:

1752098823074.webp

Vallaha öyle ama bu sene ben umutluyum zaniden ilk defa bu kadar pozitif gördüm çocuğu canını dişine takmış saldırıyor idmanlarda
Kötü bir imaj yarattı, prestij kaybetti. İtalya kapılarını en azından bu yıl kendi elleriyle kapattı. Başka çaresi yok, ayrıca bizim Zaniolo ya değil, onun bize ihtiyacı var. Umarım kazanan Galatasaray olur.

bu arada avrupa bankası şartını kim söyledi ya ?

vallah bakın bu işin İMKANI yok
tek imkanı 75i direkt bankaya gidip koymak

ulan trden olacağı için rahatdım şimdi negatifim çünki bu lanet avrupa bankalarının ciğerini biliyorum

arap bankası olsa yine birşekil hallolur ama avrupanın imkanı yok

bu arada bence zaniolo kalmayacak. kendisini parlatma operasyonu yapıyoruz bence. (isteğim kalması yönünde ama düşüncem bu).

ayrıca ne yaparsam yapayım, zaniolo'nun kaldığı senaryoda 12+2'yi planlayamıyorum.

yusuf
jelert
nelsson

bunlar artık bi 8-10 gün içinde gitmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt