Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angolanın bile daha çok intibarı var lan bankacılık sektöründe

petrol ülkesi olmasından dolayı

durum okadar vahim anlamanız için

Sen zamanında 2 milyon Euro ödemedin diye bild’de 1 ay kendini reklam edersen günü gelir biri de teminat ister senden. Napoli’nin sahibi manyağın teki, masayı devirip kovsa bunları şaşırmam.

Pesimistlik peşinde değildim de bir haltlar olduğu çok belliydi

Bu adam deli abi bitmez öyle.

75 cash isteyecekler önce.

Sonra da 100

oyuncu ile tüm koşullarda anlaşılmış.
kulüp ile bonservis bedeli konusunda anlaşılmış.
ödeme planı ve taksit konusunda anlaşılmış.

(buraya kadar tüm güvenilir kaynaklar -bushi'den romano'ya- bu şekilde geçti son durumu).

son noktada napoli ödeme güvencesi istiyor ve gs bunun için bir süre müsade istemiş ve birkaç gün içerisinde bu güvenceyi sunacak.

çok çok büyük bir sürpriz olmazsa, buradan dönmez bence de.

Buchi yazdı ne anlaşmasından bahsediyorsunuz yahu.

Reddetmişler 75’i

Yok estağfurullah ne saygısızlığı.. Eğer sen de kusura bakmazsan kahkaha patlatmandan Bankacılık sektörü ile ilgili genel anlamda bilgi sahibi olmadığın izlenimine kapıldım..

Dediğin gibi bankacıydım.. Ancak 18 yılı Şube Müdürlüğü olmak üzere 26 yıl sonunda yeter artık diyerek emekli oldum..

Hani bil diye söylüyorum.. Türkiyeden taşınmaz ipoteği ile talep edilmiş ve ret ettiğim yüzlerce kredi dosyası olmuştur 🙂

ben bankacı değilim ama çok işim düşüyor ve çok bankacı arkadaşım var

Türkiye üzerinden işlem dediğin an bankada sirenler çalıyor o derece irite oluyorlar

her iddaasına girerim seninle bir avrupa bankası üzerinden bu işi halkedemezler tek oluru dediğim gibi buraya getirip 75 milyonu koyarlar öyle alırlar yada bir arap bankası üzerinden yaparlar ( tabii haber doğruysa)

sende ozaman çok iyi biliyorsun ki tr çok riskli ülke statüsünde
bu işlerde karar merciileri bundan sorumlu tutuluyorlar (trde aynıdır) tek fark burada adamın gözünün yaşına bakmazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt