Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.113
- 2.821
- 2.088
Geçmiş olsun
Mecburen satacaklar. Eger ki Osimhen gercekten Only Gala diye diretirse bu is biter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun
Görüşme olduGece gece ne otuyo bu buchi.gorusme bugün zaten.baska forusme olmadiki
hayatında hiçbir konuda olumlu tek mesajı yokbugün akşam üzeri tüm güvenilir kaynaklar, gs-napoli'nin direkt fesih bedeli olan 75 m euro üzerinden taksitlendirme sayısı dahil anlaştığını, sorunun sadece ödeme güvencesi olduğunu yazmıştı.
ne düşünseydik?
insanları neden tahrik etmeye çalışıyorsun ki bu şekilde yazarak?
75 cash verebilcek durumumuz olduğunu sanmıyorum ayrıca o kdar cash parayı arapları geçersek avrupada bile verebilecek real chelsea city falandır bir elin parmaklarını geçmezGörüşme oldu
Kararınızı iletin dediler şimdi de ilettiler işte.
75 cash için zorlayacaklar.
bence de arabistana gitmezOsi muhtemelen resti çeker. Ya beni Galatasaray'a verirsiniz, ya da sözleşmem bitene kadar hiçbir yere gitmem, size de beş kuruş kazandırmam diyebilir. Bunu yapabilecek kadar kararlı bir adam Osimhen.
İş inada binerse Osimhen geri adım atmaz.
Mesele kariyerse, Arabistan'a gittiği an zaten biter o kariyer.
Niye mutlu oldun osimhen'in yatmasından?Hani bitmişti ''buradan dönmezciler''patladı.
Osi konusunda zarar girmezler zaten yaw, Al hilal gibi kulüp var, Osi de bir şekil ikna olur diye düşünüyorlardır bize ayak diretiyorlardır.osi dik dursun kafi
75 bons 15 brüt maaş 90 m euro zarara girmek istemezler
İnsanları kandıranlara laf ettim sen niye üzerine alındın niye mutlu oluyorumNiye mutlu oldun osimhen'in yatmasından?
Olan Morata'ya olduEylül'e kadar didişirler Osimhen'le. Geçtiğimiz sezonun benzeri süreç.

adam gidecek olsa 100 kere gitmişti 50 milyon maaşaOsi konusunda zarar girmezler zaten yaw, Al hilal gibi kulüp var, Osi de bir şekil ikna olur diye düşünüyorlardır bize ayak diretiyorlardır.
ben bankacı değilim ama çok işim düşüyor ve çok bankacı arkadaşım var
Türkiye üzerinden işlem dediğin an bankada sirenler çalıyor o derece irite oluyorlar
her iddaasına girerim seninle bir avrupa bankası üzerinden bu işi halkedemezler tek oluru dediğim gibi buraya getirip 75 milyonu koyarlar öyle alırlar yada bir arap bankası üzerinden yaparlar ( tabii haber doğruysa)
sende ozaman çok iyi biliyorsun ki tr çok riskli ülke statüsünde
bu işlerde karar merciileri bundan sorumlu tutuluyorlar (trde aynıdır) tek fark burada adamın gözünün yaşına bakmazlar
65 dediğin anda arne slot sırtında getirir nunezi sanaNunez için 55 diyorlardı biz 65 teklif verip geri çekelim maksat napoli'ye daha fazla girsin.