Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün akşam üzeri tüm güvenilir kaynaklar, gs-napoli'nin direkt fesih bedeli olan 75 m euro üzerinden taksitlendirme sayısı dahil anlaştığını, sorunun sadece ödeme güvencesi olduğunu yazmıştı.

ne düşünseydik?

insanları neden tahrik etmeye çalışıyorsun ki bu şekilde yazarak?
hayatında hiçbir konuda olumlu tek mesajı yok

bütün sene kafa ütüledi şampiyonluk gitti gitti diye şamp olduk göremedik

Buchi de olay 3. kez resmi olarak reddeti. Yani en son teklif kabul edilmemiş teminat meminat değil olay. Buchi daha farklı söylüyor

Osi muhtemelen resti çeker. Ya beni Galatasaray'a verirsiniz, ya da sözleşmem bitene kadar hiçbir yere gitmem, size de beş kuruş kazandırmam diyebilir. Bunu yapabilecek kadar kararlı bir adam Osimhen.

İş inada binerse Osimhen geri adım atmaz.

Mesele kariyerse, Arabistan'a gittiği an zaten biter o kariyer.

Büyük transferlerin anksiyetesi de bir başka oluyor yav çok alengirli çok uğraştırıcı, bizimkilere sabırlar diliyorum. İnsanlar oyuncularının değerlerini biliyorlar benzer prensibleri uygulamalıyız diyeceğimde türkiye ligi olunca uygulayamıyorsunda marka ismi yok. Biz satıyor olsak 50 teklif edildiği gün uçak heriflerin havalimanına inmişti bile : D

Görüşme oldu

Kararınızı iletin dediler şimdi de ilettiler işte.

75 cash için zorlayacaklar.
75 cash verebilcek durumumuz olduğunu sanmıyorum ayrıca o kdar cash parayı arapları geçersek avrupada bile verebilecek real chelsea city falandır bir elin parmaklarını geçmez

Osi muhtemelen resti çeker. Ya beni Galatasaray'a verirsiniz, ya da sözleşmem bitene kadar hiçbir yere gitmem, size de beş kuruş kazandırmam diyebilir. Bunu yapabilecek kadar kararlı bir adam Osimhen.

İş inada binerse Osimhen geri adım atmaz.

Mesele kariyerse, Arabistan'a gittiği an zaten biter o kariyer.
bence de arabistana gitmez

gerekirse 2 sene bekler bu herif o kadar inatcı

Nunez için 55 diyorlardı biz 65 teklif verip geri çekelim maksat napoli'ye daha fazla girsin.

ben bankacı değilim ama çok işim düşüyor ve çok bankacı arkadaşım var

Türkiye üzerinden işlem dediğin an bankada sirenler çalıyor o derece irite oluyorlar

her iddaasına girerim seninle bir avrupa bankası üzerinden bu işi halkedemezler tek oluru dediğim gibi buraya getirip 75 milyonu koyarlar öyle alırlar yada bir arap bankası üzerinden yaparlar ( tabii haber doğruysa)

sende ozaman çok iyi biliyorsun ki tr çok riskli ülke statüsünde
bu işlerde karar merciileri bundan sorumlu tutuluyorlar (trde aynıdır) tek fark burada adamın gözünün yaşına bakmazlar

Yurtdışında yaşam ile ilgili ahkam kesmem doğru olmaz.. Elbetteki tüm söylediklerin doğrudur.. 3 aşağı 5 yukarı düşünce olarak da aynı noktadayız zaten..

Burada benim özellikle belirttiğim nokta şu.. Biz Galatasaray olarak İtalyadaki X bankasına başvurup mektup almayacağız. Biz, mektup alacağımız Türk Bankasının kendi garantörlüğü ile İtalyadaki bankadan teminat mektup alacağız. Yani Türk Bankası, İtalyan Bankasına 'para ödenmezse ben ödeyeceğim' sana diyecek.. Parayı ödedikten sonra Türk bankası bizimle muhatap olacak..

Türk bankalarının itibarının Türkiyedeki taşınmazların paraya çevrilebilirliği ile kıyaslanması doğru bir yaklaşım değil..

Türk bankalarının itibarını, bankalarımızın yurtdışından temin ettikleri sendikasyon kredileri ile daha sağlıklı olarak değerlendirebilirsin.. Yıl içinde bu şekilde çok kredi kullanırlar..

Kısaca özetlemek gerekirse sendikasyon kredileri, 1 den fazla yabancı bankanın bir araya gelerek, uygun vade ve koşullarda Türkiyede yerleşik bir bankaya verdiği kredi türüdür.. Türkiyedeki bankalar, aldıkları bu uygun koşullu ve faizli kredileri Türkiyedeki faaliyetleri için kullanır. Bu kredilerde taşınmaz ipoteği vs olmaz 🙂 Sadece Banka yetkililerinin Banka namına attıkları imza olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt