- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Napoli Başkanı hakkında son derece nezih ve yapıcı bir eleştiriydi.Ne yazıyodu lan burda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napoli Başkanı hakkında son derece nezih ve yapıcı bir eleştiriydi.Ne yazıyodu lan burda?
Rızacım istersen evindeki buzdolabında KAFAM kadar bjk magneti olduğu hususuna değinmeyelimSana ÇAKMA GS li derken ne kadar haklı olduğum açık seçik ortada
Biz gaassarayı kalbimize kazımışız. Bana ait olmayan bir magnetle mi beni korkutacaksınRızacım istersen evindeki buzdolabında KAFAM kadar bjk magneti olduğu hususuna değinmeyelim
Küfür etmeyen birisiyim ama gördüğümde "Adama bak be, Atasözü gibi küfür etmiş." demiştim.Ne yazıyodu lan burda?
Biz gaassarayı kalbimize kazımışız. Bana ait olmayan bir magnetle mi beni korkutacaksın
İnşallah osimhen gelmez de kudurursun
Çünkü hiçbirsey bilmiyorlar herzamanki gibi dış basina düşer ondan sonra bizimkiler kopyala yapıştır yaparlar.yaprak kıpırdamıyor bizim basında sadece Nevzat yazdı bir şeyler başka kimseden ses yok
Zaniolo takıma daha çok huzur verir1.5 milyon maaşla kiralık kerem transferi mi.
![]()