Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.445
- 58.668
- 3.383
istanbul dün hiç abartmıyorum 68 derece flndı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napoli ye bi otobüs kaldır gidip önce Osi'yi pezoların elinden sonra Hakan'ı gavatların elinden kurtaralım.galatasaray taraftarı kendi topçusunu hocasını ve yöneticisini boklamak için gerekirse napoli başkanıyla işbirliği yapıp 100 milyon talep etmesini bile dileyebilir
çünkü o taraftar için oyuncusuna hocasına yöneticisine çakma egosu > şampiyonluklar kupalar
Senin adın cafer değil mi delioğlan?adımı mı bulcan lan
sana da bir mahlas bulalım alacaklar ters kelepçeSenin adın cafer değil mi delioğlan?
İstanbul burada yeni geldi dün akşam gitmişti.İzmir’de misin üstad
Bizde de 7-8 saat yoktu elektrik dün aksam
Su an yine yok
bana göre öderiz , bana göreye bakmıyor iş.Napolili olsaydım ben de ödeyemezler belki diye düşünürdüm bu parayı.Bu zamana kadar hiç çıkmamış bir para bu ülkeden futbol anlamında o sebeple bütçenin büyük kısmının getirisini bekledikleri bir transfer için normal.Yarın atıyorum çek takımı gelip Barış'a 35 verse teminat vermiyorlarsa kesinlikle vermeyelim derim'parayi odeyemeyecek takima'
sen bir Galatasarayli olarak bunu inanarak mi yazdin? Ne yani bu parayi bizimkiler odemeyecek oyle mi sonra herkese rezil olmayi goze alacagiz ileride FIFA'lik olup? Napoli de bundan korkuyor sana gore.
Burada ki 2 tane yapilan zaten ödemeyiz goygoyunu fazlami ciddiye aldin rtaş? Olmayan parayi nasıl teklif edelim kolaymi bu işler öyle, madem bu kadar kolay. Gidelim yamalin 1 milyarlik serbest kalma bedelini verecez diyelim nasil olsa ödemeyecez ya? tamamen Bunağın paranoyak ve kafasınin kirikligi başka bir şey değil. Ve kendi teknik direktoru dahil tüm avrupanin sövdügü bir adam zaten sadece biz takıldık kaldık sanki herife monaco gibi.adam parayı verince veriyor zaten o da biliyor bu kadar masraf olacağını , herif o kadar da hasta değil yani parasını verdiğin oyuncuyu bırakır.Adamın tek derdi Napoli o kadar masrafa gireceği için parayı ödeyemeyecek bir takıma oyuncuyu verip bütçenin çoğu kısmını ona göre yaratmak istemiyor , haklı olarak.İleride fifa'ya da gitse para alamadıktan sonra uğraşına değmez zaten.Napoli başkanı %100000 civarı falan haklı o sebeple.Bizim iş bilmezler garanti veremiyorsa oraya neden gitti orası asıl konu
O son ornegini anladim ama elma ile armut benzetmesi gibi olmus . Bizdeki potansiyel, gelirler, sponsor yatirimlari + taraftar kitlesi her turlu > > > Napoli. Yani bir markan var, lig olarak fark var elbet ama kulup olarak oyle bir fark yok. Para konusuna gelince, bizimkiler zaten ilk taksidi pesin versin adamlar para oldugunu gorecek. Geri kalan taksitler de her yil odenir orada bir problem cikmaz.bana göre öderiz , bana göreye bakmıyor iş.Napolili olsaydım ben de ödeyemezler belki diye düşünürdüm bu parayı.Bu zamana kadar hiç çıkmamış bir para bu ülkeden futbol anlamında o sebeple bütçenin büyük kısmının getirisini bekledikleri bir transfer için normal.Yarın atıyorum çek takımı gelip Barış'a 35 verse teminat vermiyorlarsa kesinlikle vermeyelim derim
Burhancan haluk(zaman alır dedi herif)İşin enteresan tarafı olumsuzluğu italyan gazeteleri değil, buchi ve bizim bazı muhabirler pompaladı.
Buchi twiti ilk twitinden 3.5 saat sonra abi.burda bi tezgah var bizde kaynaklıBugün oldu oldu
Ama olumlu hissediyorum bu kez.
Olacak inşallah.
Osimhen’in dünkü tavrı önemliydi.
Araplara hayır dedi çok net ve başınıza kalırım dedi.
Bence onu bile Gardi yaptırmış olabilir Buchi ile Osimhen’e.
Napoli zaman geçsin istiyor. Bu 15 Temmuz'da 75 milyon euro serbest kalma maddesi bitiyormuymuş neymiş. O yüzden 15 Temmuz'a kadar satmayıp fiyatını arttırıp araplara vermek isteyebilirler. Çünkü araplar o parayı ona verir. Dangalaklar gurur meselesi yaptı Osimheni