Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.506
- 58.772
- 3.383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar napoli'li varsa anasını.. paylaşımı yaparsa belki fesih ederler.Osimhen'den yüzünü sarı-kırmızıya boyayıp paylaşacağı bir fotoğraf falan gelse bari.
Osimhen dışında alternatif bir planımız var mıydı acaba
bizim kulubu yönetenlere göre o bir süperstar ve istediği o 10 verirler
hakan doğal olarak kendini dünyanın en iyi ortasahası olarak görebilir söyledide bunu
kankisi kırkayak 10 milyon hakan için çok değil dedi bunun eleştirilmesini eleştirdi
hakan hypelanacak topçu değil nerede oynadığı bile belli değil
10 no desen mertensin verdiğinin 10da1 veremez
8 için temposu yok daha
zaten 6 no oynatırsa benim için çok büyğk facia olur okanı kılıçdan geçiririm yine burada düşman toplarım
Twitteri acilen bırakmalısın. Huzur twittersiz bir hayatta.Saruhan ve forza cimbom bi daha teminat haberi verirse girisecegim
Twitter(X)Twitteri acilen bırakmalısın. Huzur twittersiz bir hayatta.
Biri yüksek lisans tezini bunun üzerine yapsa yav kesinlikle insan üzerindeki stresi artırdığı konusunda ciddi bulgularım var.
1 haftadır falan tüm cihazlardan engelledim bayağı bir pozitife döndüm.
Yabancı dil bilmeyen mallar yanlış ceviri yapıyor ,deli ediyorTwitteri acilen bırakmalısın. Huzur twittersiz bir hayatta.
Biri yüksek lisans tezini bunun üzerine yapsa yav kesinlikle insan üzerindeki stresi artırdığı konusunda ciddi bulgularım var.
1 haftadır falan tüm cihazlardan engelledim bayağı bir pozitife döndüm.
Teklif yapmakla kalmayacaksın alıcaksın nunezi pişman edeceksinbize vermezlerse sırf ibneliğine Nunez e teklif yapalım