- 2 Temmuz 2011
- 137.967
- 58.845
- 5.488
Devam kolpaya. 40 gün 40 gece teminat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerimiz belli, mekanımız belli napoli kardeş.Tutturmuşlar bir garanti. Garantisi biziz kardeşim.Ekli dosyayı görüntüle 294105
Takimi Ligue 2 ye düsmüs ve Stuttgart istiyormus. 10 üstü beklentileri varmis. Araya girip +2 icin alalim. Hem Lemina hem Torreirayi yedeklesin.
Aynen öylesara sakatlık öncesi estiriyordu
sonra düştü
ama sarayı erden timur alsa ve aynı performansı verse yorumlar 180 derece değişirdi kimse kendini kandırmasın
Devam kolpaya. 40 gün 40 gece teminat
Dedigim gibi. Osi only Gala dedigi surece bize satmaktan baska alternatifi yok napolinin
Yani aynen öyle. 120 yıllık kulübüz. Sizin üç kuruşunuzun üstüne mi yatacaz?Yerimiz belli, mekanımız belli napoli kardeş.
İtalyancası :
Il nostro posto è libero, il nostro posto è libero, fratello di Napoli
Orkun bencede 30 milyonluk oyuncu değil.Bu paralara alınmasını istemezdim.Saranında orkundan iyi olduğunu düşünmüyorum..Orkun'u bu yaşta alabilmek büyük iş ama asla 30mlik topçu olduğunu düşünmüyorum. Sara mesela çok daha iyi topçu Orkundan
Şunu yapacak mallar çıksaydı iki taşşak geçseydikkendi taraftarının, başkanını otelinin önüne sıçmakla tehdit ettiği bir kulüpten ben de teminat isterdim doğrusu