Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.700
- 66.790
- 5.003
En kötüsü oluyor gibi olup olmaması aslındaOlacağı varsa olur beyler kaderci değilim ama kasmayın harbiden böyle elimizden geleni yaptık mesele de bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kötüsü oluyor gibi olup olmaması aslındaOlacağı varsa olur beyler kaderci değilim ama kasmayın harbiden böyle elimizden geleni yaptık mesele de bu
İçine musapmı kaçtı senin yav direkt negatiftesin hepOsi işinin olmama ihtimali olma ihtimalini geçmiş gibi. Sad.

Çok karizma profil resmin var, şöyle bir başkanımız olmalıydı.İçine musapmı kaçtı senin yav direkt negatiftesin hep![]()
Doğru o da var Napoli ayrı bir kültür, en keş bölgeleri hatta bence
Allah kimseyi bir Fransız'a muhtaç bırakmasın diyeyim ben de. İşin düştüğünü, ihtiyacın olduğunu ufaktan hissetsinler yandın.Genel olarak kibar ve cana yakın insanlar
Goygoyu severler Akdeniz insanı ama bayağı cins olan da var
Fransızlar çok kötü mesela kendini bir zik sanan bir millet
Sergen uyarmıştı dolunay var diye dinlemedik. İki gündür y gibiyim bende. O kadar dalginim ki bugün arabanın altında kalıyordum karşıdan karşıya geçerkenRuh hastası olduk, saat başı mutLu olup üzülüyoruz. Napoli başkanı gibi kırık olacağız
İtalya'nın en leş bölgesi ciddiyim ya.Doğru o da var Napoli ayrı bir kültür, en keş bölgeleri hatta bence
Aman dikkat et, can yerine gelmez.Sergen uyarmıştı dolunay var diye dinlemedik. İki gündür y gibiyim bende. O kadar dalginim ki bugün arabanın altında kalıyordum karşıdan karşıya geçerken
gelme ihtimali bana göre %99 osimhenin