Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.841
- 20.548
- 2.333
Transfer görüşmeleri bu şekilde geçiyor galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok saçma yavbunlar her gün görüşme yapıp ne konuşuyor acaba onu anlamadım ben.75 de vermişiz ne konuluşuyor yani napıyor kavukçu orda , her gün teminat istiyorlar olmaz diyip günü mü kapıyoruz
Devam kolpaya. 40 gün 40 gece teminat
1. Doğru değil, arada üçlü oynanabilir gayet hatta hep de oynanabilirAman hocam 3 lu defans sacmalik bence
dostum hislerim beni yanıltmazgerçekleşmezse bir ilk yap ve bir modu banla @Keramettin TANRIVERDİ
Serkan Akkoyun 7 temmuzda demiş zaten süreci manipule edecekler diyeNapoli puştluk yapıyor dış basına bizden kaynaklandığını söylüyor alayı yalan bunun teminat olayı olsa çözerlerdi dün bile
19 temmuz kampta görmezsem osiyi görecen sen sureçi
Net durum bu ya 75 serbest kalma maddesi iptal olsun diye yokuş yapıyolar yada 5-10 fazla koparmaya çalışıyorlar rSerkan Akkoyun 7 temmuzda demiş zaten süreci manipule edecekler diye
15 inde bitiyomus maddenin süresiNet durum bu ya 75 serbest kalma maddesi iptal olsun diye yokuş yapıyolar yada 5-10 fazla koparmaya çalışıyorlar r
Yok çok yemedim bugün, normal de 2 bütün kokoreç yerim.