- 3 Aralık 2008
- 1.813
- 940
- 1.853
Napoli başkanına bi parmak da attın mı tamamdır bu iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında bunu yapacaksın. Tam görüşmenin ortasında çıkartacaksın telefonu, şak diye adanın fotoğrafını göstereceksin. Adam bu ne falan derken bu da bizim kulübün adası işte, arada futbolcular, aileleri takılıyoruz öyle diyeceksin. Parayı dert etme de at şu imzayı deyip Osimhen'i alıp geleceksin demişti @Doruk Ata TANRIVERDİŞu Napoli bunağını GS adasında davet edin de kafası yansın. Bir kulübün nasıl adası olabilirdi diye geceleri yatarken düşünsün.
Edit : sıradan ada değil ha istanbul boğazında.
tjknin orkuna 30 mio vermesi çok şaşırtıcı. ifb kendinden ümidi kesip tjkyi mi destekleyecek bu sezon acaba. Bu finansmanı da koç holding safi holding cart curt üzerinden mi sağlıyorlar.
seçim var salacağını sanmıyorumtjknin orkuna 30 mio vermesi çok şaşırtıcı. ifb kendinden ümidi kesip tjkyi mi destekleyecek bu sezon acaba. Bu finansmanı da koç holding safi holding cart curt üzerinden mi sağlıyorlar.
Tarihinde 10m'dan fazla vermemiş kulüp ile tarihi olan kulüp bir değil işte. Barış'a gidip de Braga 50-60m€ teklifle geldiğinde bu dediğin doğru olabilir mantıken ama Sporting bu tarz bir teklifle geldiğinde bunu sorgulamazsın. Garanti istemek, banka teminatı istemek bir nevi ödeme konusunda size güvenmiyorum bana daha güvenebileceğim bir kuruluştan garanti edin demek.Ne teminatmis arkadas neymis bu ben anlamadim ki. Napoli yerine koyalim kendimizi. Baris icin mesela tarihinde 10 m den fazla verememis bir klup gelse ve 40 veriyoruz dese.Benzer bir garanti istermiydik.Gelen klupte biz vermeyiz bu garantiyi dese uza ulan o zaman demezmiydik ? Heriflerin kabul etmedigi şeyi niye diretiyoruz
Hayri renktaşımın bile psikolojisi bozuldu. Abv Laurentiis75e Mbappeyi alamaz mıyız yaw
teminatımız yetmez rdaş75e Mbappeyi alamaz mıyız yaw