- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
fbliler 3lu oynamaktan nefret ediyor ve haklılar
Kostici almazlar artık. İyi oldu
Kostici almazlar artık. İyi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istedikleri kadar bastırsınlar Asensio adamsa zam ister ya da bekletirTescilliler ön eleme oynayacak o yüzden bastiriyorlar
Talisca rafa kalkar çok da kötü değilfbnin 2 yıldır can sıkan ilk transferi
alim sen fazla üzülüyon ve abartıyon fbnin transferlerini imoBenim neredeyse her Fb transferine canım sıkılıyor
Şu herifler birkaç seneyi de boş geçseler lezziz olmaz mı
Kendimi bildim bileli transfer transfer transfer
Transfer yapsınlar yapsınlar hep seylerinde patlasın. Dzeko gibi eşyasını almak için bile gelmeyecek derecede kacsinlarBenim neredeyse her Fb transferine canım sıkılıyor
Şu herifler birkaç seneyi de boş geçseler lezziz olmaz mı
Kendimi bildim bileli transfer transfer transfer
Sen dediysen iyiFener’in istedigi brown normal de kanat bek ama gelisim saglayamadigi icin üclü de sol stoper oynattilar son dönem
Fener kanat bek olarak kullanmayi düsünüyorsa kostic’i cok ararlar
Osimhen ve adam akıllı bir kaleci alsınlar da geri kalanı için transferin son gününü mü bekliyorlar sesimi çıkarmam inanOsimhen sonrası bizimde bam bam bam girişmemiz lazım.
Bunlar gibi bir kulübe gidenlerin alayı vizyonsuzdur, itinayla kafalarına sokulmalıdır reis.Asensio ne vizyonsuz adammışsın lan dana
Ben Hakan'ı istiyorum arkadaş.
@Hakan KuzuBen Hakan'ı istiyorum arkadaş.
Orkunda durumlar baskaİlkay şerefsizi gördün mü Orkun’u bedavaya barcaya giderken gsli miydin
Birazdan biter bence görüşme.@Sergen Zeren kac gibi biter?