Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada alıp hiç yararlanamadık adamdan, oynatmaya tenezül etmediler, Lincoln gibi ilk maçtan bir füze çaktıydı sonra oynatılmadı.
Çalım atamayan Brezilyalı 10 numara mı olur? Adamın çok büyük eksikleri vardı. Zaten bizden sonra da hiçbir yerde tutunamadı. Dünya Spor piyasasında Elano Blumer ismini kimse hatırlamaz bile. O derece silik bir herifti. Biz de Galatasaray'da oynadığı için hatırlıyoruz.

altyapıdaki hiçbir oyuncu için kesin konuşulamaz alt tarafla profesyonel ligler arasında uçurum var

yapılması gereken tek şey 17-18 yaşından itibaren çocukların 2. 3. liglerde minimum 20-25 maça çıkması

öbür türlü potansiyel varsa bile ortaya çıkamıyor

Biz alt yapıya neden hiç Afrika’dan falan oyuncular kovalamıyoruz aslında böyle birazcık eli ayağı düzgün olan siyahi oyuncuları değerlendirmek lazım öyle masa başı değil cezayir Fas gibi Afrika ülkelerinde Gana Nijerya falan gibi ülkelerde aktif izleme komitesi kurmak lazım birazcık göze batan birini getirip denemek lazım alt yapıda 2-3 senede birtane tuttursak deli kar ettirmez mi

Bilmiyorum ama çağrı yada en azından kupada şans verilmesi lazım çocukta avrupai bir fizik var genç irisi resmen müthiş bir genetik yapısı bar
Çağrı zaten sans bulur.ben ilk izlediğimde merkez forvet gibiydi.foruma da yazdım.semih sentürk gibi al ver yapiyodu ama geziyodu her yeri

Simdi baska bi model oldu dogrusu.okan hoca avrupadan takip ediyolar dedi cağrı,ada ve furkan için

Benim bildiğim ege arac bizde çok kalmayacak.teklif bile olabilir. 2007 sonrası dogumlularda en yetenekliler listesinde.mevli ortasaha

Çağrı zaten sans bulur.ben ilk izlediğimde merkez forvet gibiydi.foruma da yazdım.semih sentürk gibi al ver yapiyodu ama geziyodu her yeri

Simdi baska bi model oldu dogrusu.okan hoca avrupadan takip ediyolar dedi cağrı,ada ve furkan için

Benim bildiğim ege arac bizde çok kalmayacak.teklir bile olabilir 2007 sonrası dogumlularda en yetenekliler listesinde.mevli ortasaha
Çağrıyı icardinin peşine takmalıyız ciddi diyorum icardi hem bu sezon tam hazır değil icardiyle birebir çalıştırmak lazım btiircilik konusunda vs çok geliştirir icardi gibi üst düzey bir bitirici varken ders vermesi lazım alt yapı oyuncularımıza

Çağrıyı icardinin peşine takmalıyız ciddi diyorum icardi hem bu sezon tam hazır değil icardiyle birebir çalıştırmak lazım btiircilik konusunda vs çok geliştirir icardi gibi üst düzey bir bitirici varken ders vermesi lazım alt yapı oyuncularımıza
Cagri hızlı gelişen gençlerden ve babası yüzünden de erken sans bulacak şansına 😂

Furkan yavrumun hicbiseyi olmadığı için gol krali ve asist kralı olmasi gerekti bu sezon.furkan çok hassas ve 2 sezondur çok üzülüyor şans verilmediği icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt