Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.993
- 23.445
- 2.393
New courtois deniyor alabilirsek 10 sene kaleci aramayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina nerde hocam
Trossard fb ye düşmez düşersede o adamdan hayır gelmez fener gibi düşük seviyelere düşecek bir oyuncu değilTrossard - Fb bitiyor yazmış The Times - Gary Jacob, tier 3 sanırım.
Asensio da bitti deniliyor, can yakar bu ikili.
İcardinin ölüsü 15 gol atar bence maaşta baya feragat eder yeni sözleşme yaparız gitmez buradanSon senesi.
güzel ayrılmak lazım
Öncelik furkan okan hoca için.oyle anladım benÇağrı baltaya şans verilsin ayriyetten yoksa o çocuk çok durmaz akmanlar gibi değil potansiyeli çok yüksek belli
Bilmiyorum ama çağrı yada en azından kupada şans verilmesi lazım çocukta avrupai bir fizik var genç irisi resmen müthiş bir genetik yapısı barÖncelik furkan okan hoca için.oyle anladım ben
OsimhenÖncelik furkan okan hoca için.oyle anladım ben
sen bile yunusu kestiysen bize müsaade
Çalım atamayan Brezilyalı 10 numara mı olur? Adamın çok büyük eksikleri vardı. Zaten bizden sonra da hiçbir yerde tutunamadı. Dünya Spor piyasasında Elano Blumer ismini kimse hatırlamaz bile. O derece silik bir herifti. Biz de Galatasaray'da oynadığı için hatırlıyoruz.Bu arada alıp hiç yararlanamadık adamdan, oynatmaya tenezül etmediler, Lincoln gibi ilk maçtan bir füze çaktıydı sonra oynatılmadı.
oyle yapacak zaten10 temmuzdan sonra bugün fiyatı 75'in üstüne çekmesin Napoli
Regen kurtuabu kimdi
Çağrı zaten sans bulur.ben ilk izlediğimde merkez forvet gibiydi.foruma da yazdım.semih sentürk gibi al ver yapiyodu ama geziyodu her yeriBilmiyorum ama çağrı yada en azından kupada şans verilmesi lazım çocukta avrupai bir fizik var genç irisi resmen müthiş bir genetik yapısı bar
Haberi yapan fb ile anlaştı yazmışTrossard fb ye düşmez düşersede o adamdan hayır gelmez fener gibi düşük seviyelere düşecek bir oyuncu değil
11 Haziran = SaneÖğlen biter bu is
Tarihi bir gün
Çağrıyı icardinin peşine takmalıyız ciddi diyorum icardi hem bu sezon tam hazır değil icardiyle birebir çalıştırmak lazım btiircilik konusunda vs çok geliştirir icardi gibi üst düzey bir bitirici varken ders vermesi lazım alt yapı oyuncularımızaÇağrı zaten sans bulur.ben ilk izlediğimde merkez forvet gibiydi.foruma da yazdım.semih sentürk gibi al ver yapiyodu ama geziyodu her yeri
Simdi baska bi model oldu dogrusu.okan hoca avrupadan takip ediyolar dedi cağrı,ada ve furkan için
Benim bildiğim ege arac bizde çok kalmayacak.teklir bile olabilir 2007 sonrası dogumlularda en yetenekliler listesinde.mevli ortasaha
Süren ve Ali durust dursunu ziyarete hastaneye gittiklerinde Osiyi alma parayi car cur etme demisler diyorlarşampiyonlar ligi 8 no
Cagri hızlı gelişen gençlerden ve babası yüzünden de erken sans bulacak şansınaÇağrıyı icardinin peşine takmalıyız ciddi diyorum icardi hem bu sezon tam hazır değil icardiyle birebir çalıştırmak lazım btiircilik konusunda vs çok geliştirir icardi gibi üst düzey bir bitirici varken ders vermesi lazım alt yapı oyuncularımıza