Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardan Google translatetin olmadığı, yapay zekanın sadece skynet gibi olacağı varsayılan yıldı, yabancı bir makale buldum, dilini hatırlamıyorum ama Portekizce İspanyolca vs değil, çok daha az bilinen Latin harflerin kullanildigi bir dildi. O dönem fotomacin bile sallamaktan korktuğu dünyaca ünlü bir futbolcuyu(dzeko değil) makalenin arasına Galatasaray, transfer ve isimleriyle serpiştirerek fiyat bilgisi vs edit yapıp foruma zehri saldım, bitti bu iş, Galatasaraya hayirli olsun falan yazdım. Nasıl rahatım trolleme konusunda, ama bir şeyi es geçmişim. Forumda o dönem o dandik dili bilen varmış, çevirip geri makaleyi yolladı, ekonomiyle alakalı bir habere Galatasaray falan yazılmış, seni kandırmışlar renktas diye cat diye 2. mesaja yazdı. İnci sözlük vibei ile @2 durumu oldu. O hayal kırıklığimi unutamam. Halbuki 5-6 sayfa konuşuruz demiştim. O arkadaşı, futbolcuyu, dili hatırlamıyorum, hayal kırıklığı ile beyin o hatıraya ket vurmuş. Halbuki biraz anlayışlı davransaydi, konuşulmaya müsade etseydi, belki o gazla bı Haluk, Karakullukçu en kötü nevzort olabilirdim. Şuan yattigim yerden para kazanabilirdim. O arkadaş kimse teessüflerimi iletiyorum.

Bazı altyapı oyuncularımız fatih terimi takip ediyor.aferin aslanlar

Adadan şüpheliydim,bi bjk mevzusu vardı çok kucukken(babadan ötürü muhtemelen)harbi Galatasarayli çıktı aferin oglum

Napoli forumunun Keramettin adminin yazdığı yorum..

Herif bıkmış artık ve indirim yapmaya razı gelmiş

1752223135432.webp

İlgilenmek yerine bitirici olsak artik

10-11 maaş
15 bonservis ile Fener, Asensio alıyor.

3 yıl imzalasa 45-50 arası paket. Sonraki satış imkansız gibi.

Osimhen için verilen para bunları görünce çok aşırı değil.

Trossard ihtimalindense Asensio çok daha iyi bizim için. İspanyol adamın işi zor.

hatipoğlunun ayağı düzelmeden bitirsek şu transferleri adam içimizdeki yılan

10-11 maaş
15 bonservis ile Fener, Asensio alıyor.

3 yıl imzalasa 45-50 arası paket. Sonraki satış imkansız gibi.

Osimhen için verilen para bunları görünce çok aşırı değil.

Trossard ihtimalindense Asensio çok daha iyi bizim için. İspanyol adamın işi zor.

osimeni sen de satamiyorsun ama bir daha maasindan dolayi

anca araplar alir belki

avrupada kimse o rakamlara cikamaz

ha tabi o cöplerle kiyaslayinca yine de cok daha ucuza gelmis gibi geliyor o ayri konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt